77 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam'ın efsane ismi Kadir İnanır için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde anma töreni düzenleniyor.
İnanır'ın naaşı tören için salona getirildi. Salon çelenklerle dolarken, bir detay dikkat çekti.
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kadir İnanır'ın veda töreni için Kemal Kılıçdaroğlu'nun gönderdiği çelenk içeri alınmadı. Mutlak butlanla CHP'nin başına getirilen Kılıçdaroğlu'nun çelengi salonun kapısına konuldu.

Öte yandan CHP Lideri Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gönderdiği çelenklerin ise sahneye konulduğu öğrenildi.


Oynadığı filmlerle Türk sinemasına damga vuran, Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır için ilk olarak saat 13'te Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde anma töreni düzenlenecek.
İnanır'ın cenaze namazı, ikindi namazına müteakip Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde
kılınacak. Cenaze namazının ardından ise Ulus Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Yaz sıcağında 24 Haziran kömürü!
Şehit polis Şeyda Yılmaz memleketinde toprağa verildi... Eşinin sözleri yürekleri dağladı...
Memur-Sen'den yüzde 70 zam talebi
Mutlu musunuz? Dünyanın en güzel doğa mirasları arasında gösterilen Salda Gölü millet bahçesi inadıyla bataklığa döndü!
İhanet şovuna izin verildi kimse müdahale etmedi
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a jet yanıt
Trump incil ile poz verdi, akıllara Erdoğan'ın 2015'teki mitingi geldi! 'Bana her şey seni hatırlatıyor'
CHP'li Belediye Başkanı Serdar Sandal, Erdoğan'ın katıldığı töreni terk etti!
Corona Virüs korkusuyla vatandaş marketlere hücum etti, rafları tek tek boşalttı !
Dönemin cinayet büro polisi: "Hablemitoğlu cinayetinde kullanılan mermi o dönem sadece ABD'de kullanılıyordu"