AKP teşkilatlarında yönetici istifalarına bir yenisi daha eklendi.
20142019 yılları arası AKP Ankara Çamlıdere Belediye Meclis üyesi, 20142015 yılları arası AKP İlçe Yönetim Kurulu üyesi, 20142016 yılları arası AKP Üst Kurul delegesi, 20142017 yılları arası Çamlıdere Grup Başkanvekili olan Ömer Ünnü AKP'den istifa etti.

Cumhuriyet'ten Mehmet Oflaz'ın aktardığına göre; AKP'li Ünnü, istifa kararını "liyakat ve vefadan uzaklaşıldı" diyerek gerekçelendirdi.
Ömer Ünnü'nün açıklaması şöyle oldu:
"AK Parti'de belediye meclis üyeliği, grup başkanlığı, ilçe yönetim kurulu üyeliği ve parti üst kurul delegeliği yaptım. Bu süreçte iyi işler yaptım. Ve bunu AK Partili arkadaşlar bile söylüyor. AK Parti'de kalmanın faydası olmayacağını gördüm.
Bazı şeyler söylersem birilerini kırar ve üzerim. Benim ayrılma gerekçelerimden birisi kadro kalitesinde düşme oldu. Her sene daha da düştü bunun en büyük nedeni liyakat ve vefadan uzaklaşılmasıydı. Gidenlerin yerine gelenler son derece ehli olmayan kişilerdi. Ehli olmayan insanlar sonucu kötü yönetim oldu."

Havaya ateş açıp "Herkesin canını alacağım" diyen suçluyu çeken sokak muhabirine gözaltı26 izlenme
Asgari ücret gıda enflasyonuna yenildi: Türkiye Avrupa'nın en düşük asgari ücrete sahip ikinci ülkesi!60 izlenme
Youtube'dan Sedat Peker kararı111 izlenme
Narin üç gündür kayıp: 10 bine yakın araç arandı36 izlenme
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın iddialarını yalanlayan belge ortaya çıktı!50 izlenme
Tahran'da büyük patlama! İsrail: "Üst düzey komutanı hedef aldık"26 izlenme
Öğrencisi olduğu üniversitede ismine tahammül edemediler: Mezuniyet töreninde ‘Ali İsmail Korkmaz’ pankartına gözaltı!28 izlenme
Canan Kaftancıoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' tepkisi: İstanbul’a ihanet projesini emin olun yaptırmayacağız92 izlenme
Sanatçılar Girişimi: Yargının önüne yem gibi atılıyoruz
Vali duyurdu! Sosyal medyada maskesiz görüntü paylaşımına ceza geliyor!
Her şey Cengiz İnşaat için! İkizdere’deki taş ocağının altından ‘davet’ usulü ihale çıktı!
TBMM'nin elektrik faturasını görenlerin dili tutuluyor!