Home
11 Eylül 2019 ( 81 izlenme )
Reklamlar

Ankara'yı sarsacak anket! Bu pazar seçim olsa AKP kaç oy alacak?


AKP'ye yakın olduğu iddia edilen şirketin yaptığı anket sonuçlarına göre, "Bu Pazar Milletvekili genel seçimi olsa, hangi partiye oy verirsiniz" sorusuna, seçmenlerin yüzde 30.6'sı AKP derken, yüzde 26.5'i ise CHP'yi işaret etti.



ORC araştırma şirketi, dikkat çeken sonuçlar açıkladı.

AKP'nin oyunun ilk kez bu kadar çok düştüğü anket sonuçlarına göre, Eski Bakan Ali Babacan ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti kurması ile ilgili de ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

Anket sonuçlarına göre, Ali Babacan'ın parti kurması halinde "oy verebilirim" diyenler yüzde 11.6 iken, Davutoğlu'na ise yüzde 8.5'lik kesim "oy verebilirim" dedi.

İşte Ankara'yı sarsacak o anket:

https://odatv.com/bupazarsecimolsaakpkacoyalacak11091942.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu'nun ilk icraatı AKP'nin Yeliz'ini çıldırttı CHP'li Milletvekili'nin arabasına saldırı! Diyanet’in tatil hutbesi Erbaş’ın kızına işlemedi Bakan Koca açıkladı: Toplam vefat sayısı 3.641’e, vaka sayısı ise 133.721’e yükseldi!