Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) sosyal medya hesabında yer alan bilgiye göre, saat 08:18’de merkez üssü Çanakkale Gökçeada olan 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Depremin, 12.61 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Sabah saatlerinde Antalya'da meydana gelen 4 büyüklüğündeki depremin ardından bu defa Çanakkale'de deprem oldu. AFAD'ın 4.6 olarak geçtiği depremi Kandilli Rasathanesi 4.8 olarak duyurup, depremin yerin 27 kilometre derinliğinde meydana geldiğini bildirdi.

Türkiye Kurban Bayramı arefesinde güne depremlerle uyandı. Sabahın erken saatlerinde Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında saat 07.32 de 4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Kandilli Rasathanesi Gazipaşa'daki depremin büyüklüğünü 4.2 olarak duyurmuştu.
Antalya'da 4.2 büyüklüğünde deprem oldu!
Kandilli Rasathanesinin yaptığı açıklamaya göre Silivri açıklarında saatler 20:35'i gösterirken 3.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Sallantı yerin 7.8 km derinliğinde yaşandı. AFAD ise depremi 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
CHP'li vekil Ünsal'dan 'Selvi'nin damadı rüşvet aldı' iddiası!29 izlenme
Muharrem İnce'den Erdoğan'a: Kıvırmadan açıklayın276 izlenme
Aynı market aynı ürün ama 3 yılda fiyat farkı uçurum16 izlenme
Böyle kibir görülmedi! Denizli Valisi kendisiyle ilgilenmeyen esnafın işletmesinin kapatılması talimatı verdi!48 izlenme
Abdurrahman Dilipak ilan etti: Helal disko açılıyor1797 izlenme
Diyarbakır’da iki asker şehit oldu26 izlenme
Muğla'da alevler yeniden yükseliyor!36 izlenme
Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar tahmini 40 TL oldu16 izlenme