Selçuk Tengioğlu'nun 5 yıl önceki sokak röportajı ortaya çıktı: Derin devleti savunmuş

60 izlenme 07 Mayıs 2025
Reklamlar

Sırrı Süreyya Önder'in AKM'de düzenlenen cenaze töreni sonrasından CHP lideri Özgür Özel’e fiziksel saldırıda bulunan Selçuk Tengioğlu’nun 5 yıl önceki sokak röportajı ortaya çıktı.



CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik fiziksel saldırı gerçekleştiren ve bugün (6 Mayıs Salı) çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanan Selçuk Tengioğlu'nun 5 yıl önce verdiği bir sokak röportajı ortaya çıktı.

Röportaj sırasında organize suç örgütü lideri Sedat Peker hayranlığını gizlemeyen Tengioğlu, "Sedat Peker dese ki 'canlı bomba ol', olmazsam şerefsizim" , "Derin devlete ihtiyacımız var" gibi ifadeler kullanıyor.

TENGİOĞLU'NUN KULLANDIĞI İFADELERDEN BAZILARI ŞU ŞEKİLDE:

"Sedar Peker'e diyorlar ki mafyasın. Ya bu adam ülkücü gençlik seviyor bu adamı. Bu adamı kıskandılar. Bu adamın önünü kestiler. Benim gibi bir adama Sedat Peker dese ki git canlı bomba ol, olmazsam şerefsizim. Adam ülkeyi seviyor, bayrağı seviyor.

Biz bu ülkeyi seviyoruz. Ama vatanımıza, bayrağımıza, milletimize devletimize yanlış düşünenleri de Sedat Peker gibi insanlar onların hakkını verir."

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'den Soylu'ya çok sert 'İBB' tepkisi! "Soylu, Ekrem Başkan'ın tırnağı olamaz" 280 milyon TL böyle çöpe gitti Kadın adayın adı var, yüzü yok! Yeniden Refah Partisi’nden akılalmaz sansür Meclis'te diploma tepkisi: "Termodinamiğin birinci yasasını hatırlatıyorum: Diploma vardan yok, yoktan da var edilemez"