Arabalı feribot fırtınaya yakalanınca korku dolu anlar yaşandı: Onlarca araç hasar gördü

113 izlenme 21 Nisan 2024
Reklamlar

Marmara’da etkili olan şiddetli fırtına deniz trafiğini de etkiledi. Dalgaların etkisiyle bir feribottaki onlarca araç hasar gördü.



Marmara Denizi’nde etkili olan fırtına feribot seferlerini de olumsuz etkiledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BUDO birçok seferini iptal ederken Yalova-Yenikapı seferini yapan İDO feribotunda birçok araçta hasar meydana geldi.

Yalova’dan 15.45’te Yenikapı’ya hareket eden feribot, bir saat olarak planlanan seferini olumsuz hava koşulları nedeniyle iki saatte tamamlayabildi. Fırtınada dalgaların etkisiyle feribotun ön kısmındaki bazı araçlar hasar gördü. Bazı araçların ön camları kırıldı, bazılarının kaportalarında hasar meydana geldi.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Show TV spikeri Ece Üner'in canlı yayında adeta Saray'a gönderme yaparcasına söylediği 'toplanma alanı' sözleri olay oldu ! Metropoll'ün son anketinde AKP'nin oyları eridi! Kılıçdaroğlu gençlere böyle seslendi 'Büte bırakmadan ilk turda bitirelim' Mahalleliden evet sorusuna kapak gibi #Hayır yanıtı :D