Havalimanları ve şehir merkezlerinde günlük araç kiralama hizmeti veren Sixt Türkiye'de (Artı Seyahat Acentesi Tekst. San. Ve Ticaret AŞ) İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak konkordato talebinde bulundu. Şirketin başvuruusnu değerlendiren mahkeme geçici mühlet kararı verdi. Mahkeme S.M.M.M. Mustafa Yaran’ı geçici konkordato komiseri olarak görevlendirdi.
110 ÜLKEDE FAALİYET GÖSTERİYOR
Almanya'da 1912'de kurulan Sixt, dünya genelinde 110 ülkede faaliyet gösteriyor. Türkiye'de araç kiralama sektörüne 1990'lı yılların sonunda giren Sixt, 2008'den bu yana da Artı AŞ tarafından temsil ediliyor. Fehmi Sertdemir ve İbrahim Hakan Özyılmaz'ın kurduğu Artı AŞ'ye, üç yıl önce, Has Otomotiv'in de bağlı olduğu Has Global Yatırım Holding AŞ ortak olmuştu.
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/arackiralamadevikonkordatoilanetti3265609/?fbclid=IwAR2ZUxH3t8VUA7bCy4SvA2FRXdAto2a9Tls5_m9jjWYJSBnNVMU2_S30myg
AKP’li başkan yeni makam aracıyla ‘Halka hizmet hakka hizmet’ diyerek poz verdi!57 izlenme
Dilan Polat ve Engin Polat'ın asıl rolleri belli oldu: Şaibeli işlem 657 milyon liraya ulaştı!62 izlenme
Milli Eğitim Bakanlığı durmak bilmiyor: Spor salonları imam hatiplilere!209 izlenme
AKP'den İstanbul'da 'pes' dedirtecek hamle... "Kaybedeceklerini anlayınca bunu yapıyorlar..."102 izlenme
Genç kız isyan etti: "Okul kantininde bir tost 100 TL oldu, alamıyorum! Bence erken seçim gelsin"50 izlenme
Tek bir harf değişti, 1 milyar gitti34 izlenme
Şeker ve çikolata zamları bayramda ağzımızın tadını kaçıracak39 izlenme
Bolu Belediyesi’nde bir torpil skandalı daha!362 izlenme