Havalimanları ve şehir merkezlerinde günlük araç kiralama hizmeti veren Sixt Türkiye'de (Artı Seyahat Acentesi Tekst. San. Ve Ticaret AŞ) İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak konkordato talebinde bulundu. Şirketin başvuruusnu değerlendiren mahkeme geçici mühlet kararı verdi. Mahkeme S.M.M.M. Mustafa Yaran’ı geçici konkordato komiseri olarak görevlendirdi.
110 ÜLKEDE FAALİYET GÖSTERİYOR
Almanya'da 1912'de kurulan Sixt, dünya genelinde 110 ülkede faaliyet gösteriyor. Türkiye'de araç kiralama sektörüne 1990'lı yılların sonunda giren Sixt, 2008'den bu yana da Artı AŞ tarafından temsil ediliyor. Fehmi Sertdemir ve İbrahim Hakan Özyılmaz'ın kurduğu Artı AŞ'ye, üç yıl önce, Has Otomotiv'in de bağlı olduğu Has Global Yatırım Holding AŞ ortak olmuştu.
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/arackiralamadevikonkordatoilanetti3265609/?fbclid=IwAR2ZUxH3t8VUA7bCy4SvA2FRXdAto2a9Tls5_m9jjWYJSBnNVMU2_S30myg
İlber Ortaylı küplere bindi canlı yayını terk etti32 izlenme
Tarihin akışını değiştiren zafer: 18 Mart 1915 Çanakkale31 izlenme
Emine Erdoğan'ın önsözünü yazdığı kitaba servet harcanmış38 izlenme
Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada'dan Erdoğan'ı üzecek seçim tahmini "Kazanamaz"36 izlenme
Topuklayan efe kriz yarattı! Çerçioğlu AKP'yi karıştırdı12 izlenme
Kızılay'dan İzmir'de büyük skandal! Tarihi geçmiş gıda ürünleri dağıtmışlar!90 izlenme
Polis ablukasını aşan bir grup yurttaş, CHP İstanbul İl Başkanlığı'na böyle yürüdü93 izlenme
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: BOTAŞ iflasa sürükleniyor, AK Parti iktidarda oldukça bataktan kurtulamaz32 izlenme
Atatürk Havalimanı gitti Abdülhamid Han Havalimanı geldi!
Afgan göçüne önlem: Yunanistan, Türkiye sınırına 40 km’lik çelik duvar ördü!
Muhittin Böcek’ten adaylık için para verdiği iddiasına sert yanıt: "1 kuruş para verdiysem şerefsizim. İspatlamazsa alçaktır"
Mobil iletişimde tarifelere zam kararı!