İran yeni bir saldırı dalgası başlatarak İsrail'in merkezindeki şehirleri hedef alan füzeler fırlattı. İsrail'de sirenler çalmaya başladı.
TelAviv başta olmak üzere İsrail'in merkezindeki şehirlerde İsrailliler yeniden sığınaklara indi. Acil durum sistemleri füzelerin heder aldığı bölgeleri haritada gösterdi.

Ancak Tel Aviv yerine füzeler Kudüs böglesine isabet etti. Görüntülere göre hava savunma sisteminin engelleyemediği bir füze Beit Şemeş'deki sanayi bölgesini vurdu.
Saldırı sonucu en az 10 kişi öldü. Çöken binadan yeni bedenler çıkartılıyor. Kudüs Valisi, en az 20 kişinin daha enkaz altında kayıp olduğunu belirtti.
Yerel kaynaklara göre en az 20 kişi yaralandı. Hedefini vuran füzenin Fettah1 füzesi olduğu öne sürüldü.

İran'ın saldırısı Katar, BAE ve Ürdün'ü de hedef aldı. Körfez ülkelerinin başkentlerinde sirenler çaldı, patlamalar duyuldu.
İsrail de saldırını sürdürdü. Son bilgilere göre İsrail uçakları İran genelindeki hava savunma sistemlerini hedef aldı.
ABD ve İsrail hava saldırıları, İran'ın batısındaki Kermanşah kırsalındaki İmam Ali Füze Üssü'nü hedef aldı. Görüntüler, bölgede birden fazla noktanın vurulduğunu gösterdi.

İsrail Savunma Bakanı İsrail Katz "İsrail jetleri Tahran üzerinde sürekli uçarak rejim hedeflerini saldırıyor. Tahran üzerinde hava üstünlüğümüzü sağladık" açıklamasını yaptı.
İran ve İsrail karşılıklı füze salvolarını sürdürürken 99 yaşındaki İranlı Büyük Ayetullah Nasir Mükerem Şirazi, Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail'e karşı cihat ilan etti.
Bu çağrıyla Hizbullah ve Ansarallah (Husiler) gibi İran vekili grupların ABD üslerine ve İsrail'e saldırma ihtimali arttı.
Hizbullah lideri Naim Kassam, Hamaney'in ölümünden sonra yayınladığı taziye mesajında "Lübnan'daki Hizbullah olarak, kararlı bir irade, şehitlik ruhu, yorgunluk ve şüphe duymadan direniş yolunda ilerlemeye devam edeceğiz" demişti.
Sözcü
İran'ın fırlattığı füzelerin 'demir kubbe'yi aşıp İsrail'e düştüğü an!155 izlenme
Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götürmekle suçlanıyordu: O emniyet müdürü öldü39 izlenme
'Din adamıyım yalan söyleyemem' demişti: Gezi müezzini organ bekliyor58 izlenme
İhale rekortmeni 5 şirketin ikisi satılıyor: Erdoğan'ın gazabına uğradılar27 izlenme
Batık kredi tehlikesi: İşte gerçek Türkiye fotoğrafı21 izlenme
Ali Yerlikaya’dan seçim kaybeden AKP’liye kıyak atama31 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi sözler: Beşar Esad'ın Özbekistan'a gelmesini isterdim, onunla görüşürdüm38 izlenme
Finlandiyalı öğretmenler, eğitim sistemlerinin bu kadar başarılı olmasının nedenini anlatmış381 izlenme
Bilim Kurulu üyesi Özlü: Ciddi sorunlar yaşanabilir! Kısıtlamalar gelebilir, tedbirleri hazırladık
Hayvancılıkta alarm zilleri çalıyor: Besiciler çaresiz
Deprem bölgesinde inceleme yapan uzmanlar ‘nervürlü’ demire dikkat çekti
Cumhurbaşkanlığı'na spor sahası yapılıyor: İhalesi yandaşa!