Home
15 Nisan 2018 ( 419 izlenme )
Reklamlar

Arap Birliği'nden "Türkiye karşıtı metin" iddiası

İngiltere merkezli Şarkül Avsat gazetesi 29. Arap Birliği Zirvesin'de Türkiye karşıtı bir metin yayınlayacağını iddia etti.

29. Araplar Birliği Zirvesi'nde Türkiye ve İran karşıtı bir bildiri yayınlanacağı iddia edildi. Arap dünyasının İngiltere merkezli Şarkül Avsat gazetesi zirve sonrası Birleşik Arap Emirlikleri'nin yönlendirmesiyle, Türkiye karşıtı bir bildirinin çıkartılmasının hedeflendiğini yazdı.

Zirvede, bu konuya dikkat çekilmesi beklenirken, ‘Arap ülkelerinin iç meselelerine İran müdahaleleri’ dosyası da gündemde ilk sırada yer alacak.

Gazetesinin ele geçirdiği taslak metne göre, İran ve Türkiye'nin bazı Arap ülkelerinin içişlerine karıştığı iddia edilerek, Türkiye'nin sınır ötesi terörle mücadele operasyonları hedef alındı. Metinde, Arap Birliği'nden Zreytin Dalı Harekatına karşı çıkılması talep edildi.

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/arapbirligindenturkiyekarsitimetiniddiasi189783h.htm

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne kadar oldu? İşte kurda son durum Enflasyon rakamları açıklandı: TÜİK'e göre yıllık enflasyon yüzde 61,53 ENAG'a göre yıllık enflasyonu yüzde 130,13 Türk enerji şirketi, borcunu ödemeyen Afrika ülkesinin elektriğini kesti 23 Haziran’dan sonra Ekrem İmamoğlu ilk kez canlı yayına çıktı