Arap emlakçı Trabzon'daki sıfır daireleri Arap alıcılar için tanıttı!

37 izlenme 27 Haziran 2023
Reklamlar

Arap bir emlakçı, Trabzon’da yeni yapılan onlarca sıfır daireyi Arap müşteriler için tanıttı.

Hükümetin olmayan göç stratejisi ve açık kapı politikası ülkeyi sığınmacıların ve yabancıların cazibe merkezi haline getirdi.

Özellikle son dönemde ekonomik darboğaz yaşayan Türkiye, yabancılar için fırsat ülkesi oldu. Körfez ülkelerinden gelen zengin Araplar ülkenin dört bir yanından ev ve arazi satın almaya hızla devam ediyor.

Emlak işleriyle yakından ilgilenen Araplar özellikle Karadeniz’i mesken tutarken, en gözde şehirlerden bir tanesi de Trabzon.

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, Arap emlakçının Arap müşteriler için onlarca sıfır daireyi tanıttığı görüntüler ortaya çıktı. O anlar Türk kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Velilere kırtasiyede okul öncesi zam şoku! Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Bu nasıl kahkaha ? AKP'li vekiller ve yöneticiler artık sokağa, halkın içine çıkamıyor! AKP'li vekile halktan büyük tepki! Rusya, Ukrayna'nın Mariupol şehrinde bulunan çocuk hastanesini bombaladı!