İstanbul'un Avcılar ilçesinde düzenlenen Çanakkale Zaferi anma etkinliğinde, Askerlik Şubesi Başkanı Albay Önder İrevül, okunan duada Mustafa Kemal Atatürk'ün adının anılmamasına tepki göstermişti.
İrevül, duayı okuyan öğretmenin yanına giderek "Sen Atatürk diye bir adam duydun mu? Neden ona da Fatiha okumadın?" dedikten sonra etkinlikten ayrılmıştı.
'HERKES HAKKINI HUKUKUNU, HADDİNİ HUDUDUNU BİLECEK'
İrevül, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:
"Başta ebedi başkomutanım Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve rahmete kavuşmuş kahraman gazilerimizi 33 yıldır aynı üniformayı giymenin onuruyla saygı ve minnetle anıyorum. Eğer benim bulunduğum mekanda Atatürk'ün adını anmaktan imtina edersen, hele hele Çanakkale Zaferi yıl dönümünde ve şehitleri anarken, yanına gelir gözüne baka baka sorarım; sen Atatürk diye bir adamı duydun mu? Herkes hakkını hukukunu, haddini hududunu bilecek."
'SADECE HARBİYELİYİM'
İrevül, olayın kamuoyunda duyulması sonrası kendisine gelen destek mesajları için de "İnanılmaz mahcup ediyorsunuz. Bir şey yapmadım. Sadece Harbiyeliyim" dedi.
Zamlı listeleri paylaşmıştı: Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Aybaş'a ceza!51 izlenme
Tabii ki kıskanırlar hep birinciyiz! İşte o sonuçlar ve sebepler82 izlenme
Kısıtlamalardan dolayı iş yapamayan esnafın canına tak etti, tabelayı parçaladı! 'Burada 70 personel var, hepsinin evde çoluk çocuğu aç!'78 izlenme
Mansur Yavaş, ‘Hiçbir çocuk mağdur olmasın’ dedi ve Ankara'da internet olmayan köyler için harekete geçti!72 izlenme
Gazeteci Sedat Bozkurt'tan kulis haberi: Sarayda medyum mu var?69 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 29.764 yeni vaka tespit edildii 33.366 kişi sağlığına kavuşurken, 246 kişi hayatını kaybetti!49 izlenme
AKP'liler Türken Vakfı'nı 'öğrencilere destek veriyor' diye savundu ama gerçek başka! Çiftlikleri var, yurt daha inşa ediliyor, burs da vermediler!70 izlenme
Çiftçiler isyan etti! "Aşırı zamlara kılıf uyduruyorlar"54 izlenme