'Ankara kulislerini iyi koklamasıyla' tanınan Kısa Dalga yazarı Sedat Bozkurt, 18 Haziran 2023'te yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin öne çekilmesi kararı sonrası gözlerin astrolojiye çevrildiğini söyledi.
"Son zamanlarda bu çok sık yapılıyor. Çünkü bazı astrologlar seçimlerin mayıs ayında yapılacağını, hatta 14’ünde yapılacağını söylemiş" diyen Bozkurt, 'Sarayda medyum mu var?' başlıklı yazısında şunları kaydetti:
"Aynı zamanda seçim yapılmayacağını söyleyenlere de rastlanıyor. Ama 'tutturanlar' her zaman daha etkilidir.
Erdoğan’ın zaman zaman aldığı ve ilginç tarihlere rastlayan kararları, astrolojiyle bir şekilde bağ kurulmasını olanaklı kılıyor. Aynen 14 Mayıs gibi. Bu nedenle hemen 'Saraydaki astrolog kim' soruları sorulmaya başlandı. Mesele 'var mı?' kısmını aşarak 'kim?' sorusuna kadar geldi.
Sarayda astrolog da medyum da yok. En azından ben var olduğuna ilişkin bir bilgiye, araştırmama karşın ulaşamadım. Ama sık sık 'kalp gözü açık' hocalarla yapılan ritüeller var. Bunlar zikir gibi değil de dua okuma, rüya yorumlama ve geleceğe ilişkin, medyumlar kadar iddialı olmasa da bilgiler verme gibi dini çok zorlamayan faaliyetler. Erdoğan’ın aldığı kararlarda bu ritüellerin ilgisi var mı? Mümkün gözüküyor.
Sarayda bu iş için farklı hocalar konuk ediliyor. İlk akla gelen isim Hacı Bayram Camii çevresinde cemaati örgütlü olan Halim Hoca. Aynı zamanda Yargıda da çok etkin olduğu söylenen İlim Yayma Derneği başkanı. Aileye de hayli yakın. (...)"
Enflasyonun maaşlara faturası ağır oldu22 izlenme
'Maşallah' Holding: İşte Adnan Oktar'ın el konulan paravan şirketleri869 izlenme
Bahçeli'nin İyi Parti çıkışı toplu istifa getirdi!808 izlenme
Ünlü ekonomist doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağını açıkladı77 izlenme
Mersin’deki vahşette kan donduran gerçek ortaya çıktı78 izlenme
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarihinde bir ilk: Mansur Yavaş bütün promosyonu işçilere verdi, teşekkür için belediye önünde toplandılar!55 izlenme
Şeker fabrikalarının satışının altında hangi lobi var?257 izlenme
Sağlık Bakanlığı salgını bir yıl öncesinden öngörmüş!84 izlenme
Seçil Erzan'ın mesajlarında Fatih Terim detayı: "Yaranmak için değil, onun parası"
İş yerlerine baskın yapılan Engin Polat’tan manidar paylaşım
Danıştay’dan önemli karar: Validebağ Korusu kurtuldu
AKP'li Belediye Başkanı'nın makam odasında Atatürk posterinin olmadığı ortaya çıktı!