CHP İstanbul İl Gençlik Kolları üyeleri, 10 Kasım'da “Gülmek yasaktı” başlıklı yazısında “Genelev de kapalı mıydı, çocuktum, bilmiyorum” ifadelerini kullanan Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç hakkında suç duyurusu yaptı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusunda Ardıç'ın Atatürk'ü anma törenlerini Türk ulusunu aşağılayacak ve tahrik edecek bir şekilde yazdığı ifade edildi. Suç duyurusunda Engin Ardıç'ın “Atatürk'ün hatırasına hakaret” ve “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlarını işlediği vurgulandı.
FOTO:SÖZCÜ
İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yapan Gençlik Kolları İl Başkanı Burkay Düzce, Mustafa Kemal Atatürk'ün bir kesimin değil Türk ulusunun önderi olduğunu vurgulayarak Engin Ardıç'ın geçmişte FETÖ kumpaslarına destek verdiğini hatırlattı. Burkay Düzce şunları söyledi: “Dün FETÖ kumpaslarına alkış tutan Engin Ardıç, bugün belirli bir şekilde Türkiye'nin içini boşaltabileceğini düşünüyor. Bizler oldukça, Engin Ardıç ve onun gibi tetikçiler amaçlarına ulaşamayacaklar.”
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/sabahyazariendinardicasucduyurusu2733284/?fbclid=IwAR317EdNVKi2Rzf_QAasuEvahB5i9CU96OnftGdgMIsOxKS3wXH6_eGr2t0
HAKİM'den serbest bırakılan magandalar hakkında suç duyurusu!273 izlenme
Otellerde sınırsız yabancı işçide geri adım!96 izlenme
Bakan Nebati'nin tartışma yaratan ifadelerine sert tepki! Seçimi işaret etti "Millet de sizinle eğlenecek"80 izlenme
CHP'den Lütfü Savaş yanıtı: "Protestoya kayıtsız kalmamız mümkün değil"44 izlenme
Özgür Özel'den Ataşehir tepkisi: "Belediyede para yok, neyle suçlayacaklar"35 izlenme
AKP'li vekil 'Bardağı taşıran son damla' dedi, AKP'den istifa etti iddiası!92 izlenme
Kurtulmuş'tan Biçer Karaca'ya 10 Haziran'a kadar ambargo29 izlenme
Dikkat çeken belediye başkanları araştırması: CHP'li belediyeler ilk 5'te!54 izlenme