Avrupa'nın en önemli transit yolcu havalimanları arasında yer alan Atatürk Havalimanı, Millet Bahçesi yapılacağı gerekçesi ile önce sivil uçuşlara sonra kargo uçuşlarına kapatıldı. Pistleri kırıldı.
Atatürk Havalimanı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın Etnospor Kültür Festivali için açılıyor. Selçuk Bayraktar'ın TEKNOFEST'i için de yine Atatürk havalimanı kullanılmıştı.

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonunun organizasyonunda konuşan Bilal Erdoğan, "Dünya Etnospor Birliği olarak her yıl iki büyük etkinlik düzenliyoruz, birisi Etnospor Forumu, birisi de Etnospor Kültür Festivali. Etnospor Forumu'nu bir yıl Türkiye'de yapıyoruz diğer yıl da başka bir ülkede yapıyoruz. Almatı'da, Bakü'de yapmıştık şimdi 7'incisini St. Petersburg'da yaptık. Etnospor Kültür Festivali'ni her sene İstanbul'da yapıyoruz, 2225 Mayıs'ta yine İstanbul'da yapacağız." diye konuştu.
Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'ın ailesi tarafından kurulan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı da TEKNOFEST organizasyonu için uzun süredir Atatürk Havalimanı'nı kullanıyor.

Pistleri kırılarak 'Millet Bahçesi'ne çevrilmeye çalışılan Atatürk Havalimanı, yapım sürecindeki usulsüzlükler CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, tarafından TOKİ toplantısında açıklandı.
Deniz Yavuzyılmaz, Atatürk Havalimanı da dahil olmak üzere İstanbul ve Ankara’da yapılan 3 ‘Millet Bahçesi’ ihalesinin Erdoğan’ın aile dostu Nusret Yıldırım’ın kurduğu Yapı ve Yapı isimli şirkete ‘Pazarlık’ usulüyle verildiğini ortaya koydu.

Rekabeti engellediği gerekçesiyle eleştirilen ve istisnai durumlarda kullanılması gereken ihale yöntemi ile usulsüzlük iddiasını gündeme getiren Yavuzyılmaz şöyle konuştu:
"2022 yılında yapılan bir ihale, ‘Pazarlık’ usulü, işin adı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi işin tutarı ihale edildiği tarihteki dolar kuruyla 146 milyon 840 bin ABD doları, ihaleyi alan şirket Yapı ve Yapı. Yine 2021 yılında Ankara Atatürk Kültür Merkezi 2. Etap Millet Bahçesi, ihalenin türü yine ‘Pazarlık’ usulü, ihaleyi alan şirket yine aynı şirket. Tutarı 9 milyon 509 bin ABD doları. Ankara Atatürk Kültür Merkezi 1. etap Millet Bahçesi, tutarı 73 milyon 195 bin dolar ihalenin türü pazarlık usulü millet bahçesi işini alan yine Yapı ve Yapı şirketi.”
CHP'li Bulut dikkat çeken iddia! "Gazeteciler aranıp hizaya çekilmeye çalışılıyor"12 izlenme
Türkiye bunu da gördü! Şekere hukuksuz zam!41 izlenme
CHP bu görüntüler ile itiraz etti, video hızla silinmeye başlandı ! 'Sandık başkanı Evet basılı mühürsüz pusulaları mühürlüyor !'6830 izlenme
AKP'li 'Yeliz'den tepki toplayan paylaşım: Anıtkabir'i hedef aldı!46 izlenme
'Kıyak' turizmi: Ömrü biten otellere 50 yıl daha verilmiş!27 izlenme
AKP, Çikolata Park'ı çürümeye terk etti... CHP'li Başkan 'Verin, tamamlayalım' diyor!202 izlenme
Haberi Yeni Şafak yaptı, İletişim Başkanlığı CHP'yi yalanladı14 izlenme
Çiftçi kuruluşu AKP üssü olmuş!85 izlenme
KYK zammı için Meclis'e yürümek isteyen öğrencilere müdahale: 10 öğrenci gözaltına alındı
Seçil Erzan davasında yeni detaylar: Fatih Terim ve Arda Turan ile ilgili dikkat çeken yazışma
VAR sistemine Türkiye'de neden güvenilmiyor?
Avrasya Tüneli'ne kaçak giren 1.8 milyon aracın parasını halk ödüyor!