Hükümetin olmayan göç stratejisi ve açık kapı politikası, ne olduğu belli olmayan milyonlarca insanın ülkeye dolmasına sebep olurken, gelenler neredeyse günün her saati yeni bir skandala imza atıyor.
Türk halkı; kadınıyla, çocuğuyla sokaklarda rahat ve güvenli yürüyemezken, özellikle sosyal medyaya sürekli taciz görüntüleri yansıyor.
Bunlardan bir yenisi daha paylaşıldı. Başıboş Kaçak Sorunu isimli hesabın paylaştığı görüntülerde, Pakistanlı bir grubun plajda güneşlenen kadınları gizlice kaydettikleri ortaya çıktı.
Kaydettikleri görüntüleri sosyal medya hesaplarından da paylaşan sapkın grubun, sokaklarda gezen kadınları da videoya kaydedip paylaştıkları görüldü.
Savaştan ve iç karışıklıktan kaçtıklarını iddia eden sapkınların, Türk halkının ekonomik darboğazda tatili hayal bile edemediği dönemde, plajda keyif yapmaları ise tepkilere neden oldu.

Yeniçağ
4.8 milyon iş bulma ümidini kaybetti
Emekli ve asgari ücretliler için flaş 'sosyal refah' teklifi!
Metro İstanbul’da tabelalar yeni logo için '6 Milyon TL'ye değişecek!
Türk Başkonsolos ABD’li diplomatı kürsüden indirdi!
Bakan Fahrettin Koca, DHM'nin kalibrasyon uçağıyla seyahat ediyormuş: "Jetgiller ailemiz büyüyor"
Yine böcek ilaçlama faciası: 5'i çocuk 7 kişi hastanelik oldu
Akaryakıt fiyatlarında büyük yükseliş! Bir zam haberi daha geldi! İşte akaryakıtta son rakamlar...
Seçim sandıkta kazanılır ama AKP 50 bin kişi fazla!
Sokağa çıkmak yasak ama şeriat bildirisi dağıtmak serbest!
İBB'den 'Yalanlar ve gerçekler' açıklaması: '1,5 milyar lira zarara uğratıldı' iddiasına yanıt
Televizyon hokkabazı Rasim Ozan’dan skandal Öcalan iddiası: "Serbest bırakılıp oraya yerleştirilecek"
Necla Nazır, Ferdi Tayfur'un cenazesinde yaşanan gerginlik hakkında konuştu: "Cenazede bunu yaptılar, biz hastaneye nasıl gidelim. İnsanlar yaşadığımız şeyin iç yüzünü bilmiyorlar"
Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu açıklaması: "Cesedimi çiğnemeniz lazım!"
AKP'de sular durulmuyor: AFAD-Kızılay kavgasına, Soylu iddiaları eklendi