İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, gözaltı talimatının Varol’un paylaştığı yapay zekâ ile oluşturulmuş Atatürk–Erdoğan görseli sonrası verildiğini belirtti.
Soruşturmaya konu olan paylaşımda Varol, yapay zekâ ile üretilmiş görseli alıntılayarak şu ifadeleri yazdı: “Atatürk’ü bir kez anlayarak okumuş her insan bilir ki bu kadar laf anlatmak yerine astırır, meseleyi kökünden çözerdi.”
Atatürk ve Erdoğan temasıyla oluşturulan yapay zeka videosunda Gazi’nin Erdoğan’ı güncel konular üzerinden eleştirdiği görüldü. Görüntüde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mahçup ve Atatürk’ü sessiz bir şekilde dinlediğine ilişkin sahneler mevcut.
Sözcü
İmamoğlu merak edilenleri tek tek açıkladı: "Millet herkesi tercihlerine göre değerlendirecektir"18 izlenme
AKP’nin kalelerinde derin yoksulluk: 114 bin hane yardıma muhtaç23 izlenme
Topkapı Sarayı'nın bahçesinde Kadir Topbaş'ın yeğenine büyük kıyak!117 izlenme
AKP 14 yılda 178 cezaevi açtı!82 izlenme
Vatandaşın gerçek gündemini Sinoplu balıkçılar haykırdı: "Kredi çekerek maaş ödüyoruz. Bu sene sadece hamsinin eline kaldık. Çalışarak iflasa gidiyoruz"17 izlenme
Manifest'in konser görüntülerine de erişim engeli21 izlenme
Sütlerde de çalınmaya karşı alarm dönemi!37 izlenme
Saray'dan YSK'ya CHP telefonu! Bakın ne yanıt almışlar15 izlenme