İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), seçilmiş başkan Ekrem İmamoğlu'nun göreve gelince belediye binasına astırdığı Atatürk posteri ve Türk bayraklarının kaldırılmasına ilişkin açıklama yaptı.
Açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın sona ermesiyle birlikte hizmet binalarımızdan Atatürk posteri ve Türk bayrakları bir sonraki ulusal bayram, resmi bayram ve tarihi günlerde asılmak üzere toplanmıştır” denildi.
Belediyeden yapılan açıklamada, “Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde yapılacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeliği’nin, tören ve kutlama ilkelerini düzenleyen 2/8 maddesinde yer alan ‘Bayramın başlangıç ve bitiş saatleri arasında resmi kurumlar bayraklarla donatılır’ hükmü uyarınca bütün kamu kurum ve kuruluşlarında olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi hizmet binalarının da ulusal ve resmi bayram süresince bayrak ve Atatürk posterleriyle donatıldığı” ifade edildi.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/ataturkveturkbayraginikaldiranibbdenkomiksavunmah128936.html
Ayın yarısını bile getiremeyen vatandaş, pazarda 10 lira için kredi kartı uzatıyor!63 izlenme
2 kez mülakatta elenen savcı adayı, tutanaklara ulaştı: "Rezilliğin bu boyutta olduğunu tahmin etmiyordum"51 izlenme
Yurtsever subaylara kumpas kuranlar şimdi hesap verecek!97 izlenme
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı35 izlenme
Şimşek'in 'emekli ve kamu çalışanına enflasyonun üzerinde artış yaptık' sözlerine tepki yağdı39 izlenme
Bakanlık uyardı: Adres bildirimi için son 2 gün105 izlenme
Gökçek’in Yavaş yönetimine 118 milyon liralık borç bıraktığı ortaya çıktı!98 izlenme
Yarım asırlık Türk şirketi yabancıların eline nasıl geçti?20 izlenme
Ankara'da önce madencilere sonra gazetecilere müdahale
Kurucusuna ihanet eden Diyanet, Atatürk’ü ‘lanetle’ hedef aldı!
AKP’li Daire Başkanı, rüşvet paralarını altın ve gayrimenkule yatırmış!
CHP'li Karabat'tan dikkat çeken KKM çıkışı: "Bunu karşılayacak dolarınız dahi yok!"