CHP'li belediyelere yönelik operasyonlarda tutuklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar için 40 gün önce başlayan 'Adana'dan Silivri'ye Özgürlük Yürüyüşü' bu sabah sona erdi.
Yürüyüşe katılanlar gün boyu Silivri'deki Marmara Cezaevi çevresinde beklerken, bir grup ellerinde Türk bayrakları ile tarla üzerinden yürüyüp cezaevine yaklaşmaya, seslerini Karalar'a duyurmaya çalıştı.
Jandarma tarlaya girerek Adanalıların cezaevine daha fazla yaklaşmasına engel oldu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, CHP'li belediyelere yönelik operasyonlar kapsamında 8 Temmuz'da tutuklanmıştı.
Nefes
Atatürk büstüne saldırmıştı, ilk duruşmada tahliye oldu!
İBB Başkanı Mevlüt Uysal "30 yıl altyapı sıkıntısı olmayacak" demişti, İstiklal Caddesi 2.5 ayda döküldü!
Seçil Erzan davasında yeni rapor: Milyonluk transferler ortaya çıktı
Mahkeme kararını verdi: Erdoğan'a 'BOP eş başkanı' demek suç mu?
AKP ve MHP'lilerin oylarıyla Boğaz manzaralı arazinin imarı değişti, ticaret alanı ilan edildi!
Tutuklu bulunan kaymakam hukuk müşavirliğine atandı!
Bu felaketin hesabını kim verecek? Yoksulluk yüzünden 442 bin 643 çocuk okulu bıraktı!
4,5 yaşındaki küçük kıza tecavüz eden sapığa istenen ceza belli oldu!
Atatürk Orman Çiftliği'nde ağaç katliamı!
Emeklilerin ‘Geçinemiyoruz’ feryadı çığ gibi büyüyor