İstanbul’daki Sefaköy Lisesi Müdürü Ayhan Arı’nın Twitter’da paylaştığı fikirleri ve bu fikirleri açıklarken kullandığı küfürlü, tehditkar üslup dikkat çekti.
İlahiyatçı Cemil Kılıç’a sosyal medyadan yaptığı fikir paylaşımları nedeniyle görevden uzaklaştırma verilmesinin yankıları sürerken, bir okul müdürünün skandal paylaşımları, soruşturmaların tarafsızlığını bir kez daha sorgulattı.
Mektepli Gazete’de yer alan habere göre; İstanbul’daki Sefaköy Lisesi Müdürü Ayhan Arı’nın Twitter’da paylaştığı fikirleri ve bu fikirleri açıklarken kullandığı küfürlü, tehditkar üslup dikkat çekti.
UĞUR MUMCU'YA HAKARET
Devlet memuru olduğu için, ilgili yasa nedeniyle siyasi pozisyonuna ilişkin bir beyanda bulunmaması gereken Arı’nın, açıkça iktidarın AKP’ye desteklediği görüldü. Ancak bu, Arı’nın sosyal medyada işlediği belki en basit kabahat.
Zira müdür Arı’nın İnsansız Hava Aracı üretimini eleştirenlere “P.ç”, faili mechul cinayete kurban giden kıymetli aydın Uğur Mumcu’ya “bunak” dediği görülüyor. Hatta bu paylaşıma biraz dikkatle bakıldığında, Arı’nın, “S.kayım senin mesajlarına” dediği Mumcu’nun öldüğünden haberi olmadığı da anlaşılıyor.
Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’na “sakallı i.ne” demekten çekinmeyen Arı’nın, TRT’yi tüm partilere eşit durmadığı için eleştirenlere ettiği küfürler ise dudak ısırtıyor. Twitter üzerinden küfürlerle gazeteci Can Dündar’ı tehdit eden Arı’nın sosyal medyadaki bir hobisi de muhalif gördüğü isimleri “o.spu” ya da “o.spu çocuğu” gibi ifadeler kullanarak hedef göstermek.
'HÂLÂ MÜDÜR KOLTUĞUNDA OTURABİLMESİ BİR AYIPTIR'
Arı’nın skandal paylaşımlarına ilişkin görüştüğümüz Eğitim İş İstanbul 3 No’lu Şube Başkanı Oğuz Akkaş, “Sosyal medyada hükümete karşı en ufak bir eleştiride bulunan üyelerimize anında idari ve adli soruşturmalar açılırken, nefret dilini açıkça kullanan bu kişinin hala bölgemizdeki güzide okullardan birinde müdür olarak görev yapması kesinlikle doğru değildir. Bahsi gecen ifadeler bir eğitimciye asla yakışmayacak ifadelerdir” diye konuştu.
İŞTE MÜDÜR ARI’NIN BİRBİRİNDEN SKANDAL PAYLAŞIMLARI:









Neymar, İspanya'daki mahkemede beraat etti33 izlenme
Bursa'da park isminde "Atatürk" tartışması!167 izlenme
İsias Otel'in sahibi: "Deprem 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı"41 izlenme
AKP propagandası yapan kamu kurumlarına yenisi eklendi: PTT'den skandal paylaşım!29 izlenme
Ekonomist Murat Kubilay, doların yükselişinde korkutan senaryoyu açıkladı: "Son virajdayız"104 izlenme
FETÖ'nün Nagehan Alçı'ya bir kıyağı daha ortaya çıktı!83 izlenme
THK uçakları eski deniyordu, İsrail’den kiralanan uçaklar daha eski çıktı!75 izlenme
Şeriat karşıtı pankart asan gençlere ev hapsi17 izlenme
Cem Toker'den bomba iddia ! 'Erdoğan halifelik referandumuna hazırlanıyor !'
Diyanet "Emevi" dönemi gibi! Ak Partili olmayan vatandaş camiye gitmiyor!
Manisa'da İstiklâl Marşı çalınırken, yol ortasında duran vatandaşa otomobil çarptı !
'Koronavirüs test kitleri' hakkında çarpıcı gerçek ! Türkiye'de üretiliyor bakanlık almıyor !