İstanbul Güngören’de hayatını kaybeden 17 yaşındaki Atlas Çağlayan’ın anne ve babası, hem oğullarının öldürülmesine hem de aileye yönelik tehdit iddialarına ilişkin adli süreci yakından takip ediyor. Acılı aile, Bakırköy Adalet Sarayı’na gelerek Örgütlü Suçlar Bürosu’nda görevli soruşturma savcısına başvuruda bulundu ve yaşadıkları tehditlere dair şikayet dilekçesini sundu. Savcılık tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında, Atlas’ın anne, baba ve kardeşinin güvenliğinin sağlanması amacıyla Aile Mahkemesi’nden koruma tedbiri talep edildi.
Öte yandan Atlas Çağlayan'ın annesi ve babası tehditle ilgili ifade vermek için Bakırköy Adalet Sarayı'na geldi. Aile Örgütlü Suçlar Bürosu'nda ifade verdi.
Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde bir baklavacı önünde, 14 Ocak'ta, birbirini daha önceden tanımayan Atlas Çağlayan ve E.Ç. (15) arasında "yan baktın" tartışması nedeniyle kavga çıkmıştı.
Kavgada E.Ç, "sustalı" diye tabir edilen bıçakla Atlas Çağlayan'ı yaralamış, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Çağlayan kurtarılamamıştı.
Polis ekipleri, E.Ç. ve arkadaşlarını, olayda kullanılan bıçakla yakalayarak ifadelerini almak üzere emniyete götürmüştü.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 18 yaşından küçük şüpheli E.Ç. tutuklanmıştı.
Provokatif paylaşım yapan ve Çağlayan'ın ailesini tehdit eden 8 zanlı yakalanmış, 3'ü emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı. A.E, Y.T, S.T. ile bir şüpheli tutuklanmış, bir kişi hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulanmıştı.
Gerçek Gündem
Kaynak: Habertürk
Ali Yerlikaya 2.9 milyon Suriyeliyi gönderecek planı açıkladı: Erdoğan duyunca 'Derhal yapın' dedi34 izlenme
Türkiye, AB liginden düştü!59 izlenme
Mansur Yavaş'tan ilk açıklama38 izlenme
Vatandaşın biri, içini Erdoğan doldursun diye boş buzdolabı'nı sokağa bırakmış!126 izlenme
Dönemin başbakanı Binali Yıldırım'ın başdanışmanı yüzde 400 kâr etmiş!40 izlenme
5 çeyrek altın nasıl gitti?113 izlenme
Maske üreten CHP'li belediye ücretsiz dağıtım yapacak!137 izlenme
6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesi gündeme oturmuştu: CHP’den 3 bakanlığa flaş sorular!59 izlenme
Kızı, Afgan uyruklu mültecinin cinsel saldırısına uğrayan baba isyan etti! 'Cumhurbaşkanım, bu senin eserin!'
Yeni eşya almak artık hayal oldu
AKP’li TMSF Başkan Yardımcısının 82 şirkette görevli olduğu ortaya çıktı!
İmamoğlu'ndan bir yanıt da Süleyman Soylu'ya! "Suçlu biri varsa Bakan'ın fotoğraf albümüne baksınlar"