Euronews’in haberine göre, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Margaritis Schinas ise AB’nin bugün olduğu gibi test edildiğinde birlik olarak hareket etmesi gerektiğini ifade etti.
Türkiye’nin İdlib’de büyük bir sorunla karşı karşıya kaldığını anladığını ifade eden Almanya Başbakanı Angela Merkel ise, “Türkiye’nin sınırlarını açarak mültecilerin sırtından Avrupa Birliği’ne baskı uygulaması kabul edilemez” demişti.
Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türkiye’nin Suriyeli göçmenlerin Avrupa’ya geçişine izin vermesi üzerine ülkesinin bir ay boyunca sığınma başvurularını durduracağını bildirdi.
Miçotakis yaptığı açıklamalarda, Yunanistan Ulusal Güvenlik Konseyi’nin sınırlardaki caydırıcılık düzeyini en yüksek seviyeye çıkarma kararı aldığını ve ülkede bir ay boyunca yeni sığınma başvurusu alınmayacağını söyledi.
Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, AB Konseyi Başkanı Charles Michel ve Avrupa Parlamentosu Başkanı David Sassoli salı günü Yunanistan’da bir dizi temaslarda ve incelemelerde bulunacak.
https://tele1.com.tr/abdenturkiyeyesiginmacitepkisikimsebizesantajyapamaz136834/
İstanbul seçimleri kaybedilince, belediye yetkileri kısıtlandı…123 izlenme
'Türk vatandaşlarına vize başvurularının kapatıldığı' iddialarına ilişkin açıklama!32 izlenme
İş insanı Sadettin Saran'dan 'imam hatip' isyanı!53 izlenme
Tekel bayileri kepenk kapatıyor388 izlenme
#İzmir’de Emrah apartmanında 58 saat sonra 14 yaşındaki İdil Şirin sağ kurtarıldı!88 izlenme
Mansur Yavaş yolsuzluk dosyalarını savcılığa gönderdi!66 izlenme
128 bin 534 kişinin görev yaptığı Diyanet, sadece personel için bu yıl 11 milyar lira harcayacak!39 izlenme
Menzilciler şeyhlerini “adım adım” takip etti, bastığı yerlere basarak yürüdüler: “Rabbim ardından bir adım dahi olsun atmayı nasip etsin”33 izlenme
Partiden ihraç edilmişti: Eski AKP'li vekilden Erdoğan'ı sinir küpüne döndürecek açıklama!
AKP'li vatandaştan muhalif olanlara skandal sözler!
Özgür Özel: "Emin Şen toplantı başladığında Bakanlık Müşaviriydi toplantı bitiminde Bakan Danışmanı oldu"
Üstüne 40 kitap yazsa böyle anlatılamazdı: Çiftçinin içler acısı hali böyle gözler önüne serildi