Ekrem İmamoğlu sandık görevlilerine 2019’u hatırlatarak çağrı yaptı

40 izlenme 28 Mart 2024
Reklamlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2019 yerel seçimlerinin sandık görevlilerinin çabalarıyla kazanıldığını hatırlatarak bu seçimde de sandık görevlilerine çağrıda bulundu.



İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2024 Yerel Seçimleri için sandık görevlilerine sandık güvenliği için çağrıda bulundu.

2019 yılında yapılan ve tekrarlanan seçimleri hatırlatan Ekrem İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Bundan beş yıl önce yine aynı tarihte 31 Mart’ta demokrasi destanını sizinle birlikte yazdık. Siz olmasaydınız İstanbul halkının iradesi sandığa yansıyamazdı. Siz olmasaydınız sandık güvenliği de olmazdı, seçim de kazanılamazdı. 31 Mart’ta alnımızın akıyla kazandığımız seçimi elimizden almaya kalktıklarında karşılarında siz durdunuz. Yine kazanacağız, birlikte kazanacağız, milletçe kazanacağız, birlikte yöneteceğiz.”

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hakan Kara'dan asgari ücret açıklaması: "Enflasyonun patladığı 2022'den bile daha kötü" Milyonlarca emekli sıfır zam riskiyle karşı karşıya Muharrem İnce: Ekonominin çökmesi böyle bir şeydir Devlet Denetleme Kurulu Başkanı’ndan flaş KPSS açıklaması! "Problemli durum görüldü"