CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Kemal Atatürk başlığıyla bir video yayınladı.
Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:
İkinci yüzyıla giriyoruz gençler. Karar vermeniz lazım. İlk yüzyıldaki gibi Atatürk'ü sadece ananlardan mı olacağız yoksa bu yüzyılda anlayanlardan mı? Bu nesil anlayanlardan olacak. Bakın. Atatürk yeniliklere açıktı. Değişimi cesaretle sahiplenirdi. Onun için ekonomik bağımsızlık Kurtuluş Savaşı kadar önemliydi. O dünyayla rekabet eden bir Türkiye inşa etmek istiyordu. Peki sonra bizler ne yaptık? Onu anlamaktan uzaklaştık. Sadece anar olduk.
15 Mayıs günü Türkiye dünyanın umudu olarak görülecek sevgili gençler unutmayın. Aslında 15 Mayıs Atatürk bütün dünyaya mesaj verecek. Bu millet yiğit kadın ve erkekleriyle vatanseverlerin yurdu olarak kalacak. Bütün dünya sizi konuşacak gençler, sizin vatanseverliğinizi... Bu vatanı nasıl kurtardığınızı... Gençlerimin ve ülkemin geleceğine inancım sonsuz. Yeni başlangıçlar geliyor gençler. Çok heyecanlıyım. Siz de heyecanlı olun."
Gerçek Gündem
Firari Adil Öksüz, Gülen'in gömülme töreninde ortaya çıktı
Baba ile Kızını Korkunç Kaza Ayırdı
İstanbul'da kar daha yere inmeden eridi! Uzman isim nedenini açıkladı: Valilik 'temkinli' konuşarak uyardı
Bakan Koca açıkladı: 30.862 yeni vaka tespit edilirken, 223 kişi hayatını kaybetti, 27.352 kişi sağlığına kavuştu!
Sur canisi Semih Çelik’in hastane raporu ortaya çıktı: Cinayet göz göre göre gelmiş!
Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıkmıştı, detayları belli oldu
Gazeteci Hakan Tosun’un cinayetinde şüpheliler ifadeye telefonla çağrılmış!
Manisa’daki şatafatın bedeli 4 milyon dolar
Hayat pahalılığı onları da vurdu! Ruslar Antalya'yı terk ediyor
Yine Esenyurt yine olay: Kuaföre pompalı tüfekle saldırı düzenledi
İstanbul’dan sonra Ankara Barosu da Feyzioğlu için harekete geçti!
Sedat Peker’den gündemi değiştirecek Pandora Papers mesajı!
CNN Türk koridorlarında telaş! ABD'den 'inceleme' heyeti geliyor, 'Muhalefete de yer veriyoruz' demek için altyazılı videolar hazırlanıyor
Irak’tan Türkiye’ye NOTA!