İsveç’in Göteborg Belediyesi eski Başkanı AnnSofie Hermansson, siyaseti bıraktıktan sonra kariyerine "çöp kamyonu şoförü" olarak devam etmeye başladı. Hermansson’un Instagram’da çöp kamyonu ve konteyneri ile paylaşılan görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu.
Siyasi kariyerini sonlandırmasının ardından atık toplama şirketinin çöp kamyonlarını kullanmaya başlayan Hermansson, 2018 yılına kadar İsveç’in en büyük ikinci şehri Göteborg’a Belediye Başkanı olarak görev yapıyordu. Bir çöp aracını park ederken görüntülenen Hermansson, atık toplama şirketi Renova’nın çöp kamyonlarını sürüyor.
Siyasetteki meslektaşlarının aksine bir yaşam seçen Hermansson, genç yaşlarda babasının öğüdüyle aldığı ehliyetini, kendisine seçtiği yeni yolda kullanıyor.

"KİRAYI ÖDEMEM LAZIM"
Yeni hayatı hakkında konuşan Göteborg Belediyesi’in eski Başkanı AnnSofie Hermansson, “İnsanlar bazen bana burada ne işim olduğunu soruyor ama bu benim için iyi bir çözüm. Kirayı ödemem lazım” ifadelerini kullandı.
Hermansson, günün sonunda epey yorgun olduğunu ama buna rağmen işini sevdiğini ve geceleri rahat uyuduğunu dile getirdi.
“EN AZINDAN KİMSE BENİ ÜZMÜYOR”
Siyasi hayatının oldukça yoğun geçtiğini sözlerine ekleyen Hermansson, “En azından kimse beni üzmüyor” dedi.


https://www.yenicaggazetesi.com.tr/belediyebaskaniydisimdikirasiniodemekicincoptopluyor453111h.htm
Mansur Yavaş, çiftçiye yer kalmayınca bürokratları dışarı çıkarttı!29 izlenme
İBB'deki israf 'pes' dedirtti: 8 kişinin çalıştığı yere her gün 20 gazete!79 izlenme
Yaşar Okuyan ve Cemal Enginyurt canlı yayında birbirine girdi! 'Sen kimsin' lafı ortamı gerdi, Enginyurt masayı yumrukladı!120 izlenme
İşte doların fırlamasıyla halktan saklanan gerçek: Dövizi bilerek yükseltilince iflasın eşiğine geldiler!49 izlenme
Sağlıkta yıllar sonraya randevu sırası!26 izlenme
Ekonomi tepetaklak: Türkiye borç krizi listesinde!31 izlenme
Kırkım İşlemleri Başladı19 izlenme
AKP'liler arasındaki işçi alımı kavgası karakolda bitti29 izlenme
Hak arayışındaki KFC ve Pizza Hut işçilerinden siyasilere tepki: "Bizi bugün yalnız bırakan siyasetçileri, yarın sandıkta biz de yüzüstü bırakacağız"
Ziraat Bankası Genel Müdürü, Erdoğan'a yağ çekmeye çalışırken rezil oldu
Fesli delinin tabutuna Türk bayrağı sarılmasına suç duyurusu!
Mansur Yavaş’tan Erdoğan’a gündem olacak 'telef' yanıtı!