“Avrupa yerlerde sürünüyor” diyen vatandaşa Almanya’dan gelen gurbetçi ateş püskürdü

50 izlenme 13 Ocak 2023
Reklamlar

Bir sokak röportajında Avrupa’nın ‘yerlerde süründüğünü’ iddia eden kişi ile Almanya’dan gelen gurbetçi arasında tartışma yaşandı. Gurbetçi, Avrupa hakkındaki iddiaya ateş püskürdü.


‘Vatandaş TV’ isimli YouTube kanalında yapılan sokak röportajında Avrupa’nın ekonomik olarak çöktüğünü iddia eden bir vatandaş “Avrupa sürünüyor” dedi.

O sırada çevrede bulunan bir gurbetçi ise “Avrupa’nın neresini gördün sen, ben 3 bin 500 euro maaş alıyorum 600 euro kira ödüyorum. Kızım burada 10 bin lira ödüyor. Yalanları uydurun uydurun gidin” dedi.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan ‘tamamını getirdik’ demişti... Londra’daki altınlara ne oldu? Melih Gökçek rüşvet karşılığı tweet mi attırıyor? Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekibi polis zoruyla boşaltılan binada çikolata yiyerek kutlama yaptı! Japonya, Ukrayna’ya silah taşıyan Rus savaş gemilerini görüntüledi!