Atatürk'e 'lanet" okunarak açılan Ayasofya'da şimdi de AKP'li Tevfik Göksu'nun trolleri iş başında. İnanç merkezinde AKP'liler eliyle kara propaganda faaliyetleri yürütülüyor.
Atatürk'e 'lanet" okunarak açılan Ayasofya'ya gidenlerin Cumhuriyet değerlerine ve CHP'lilere hakaret ve saldırıları dur durak bilmiyor: Bu saldırılara bu kez İmamoğlu maruz kaldı.
Yenikapı İsraf Sergisi sona erdi! Araçlar alandan çekildi!
Erdoğan'ın alış verişten sonra 'fiyatlar uygun' sözlerine vatandaş bakın ne dedi: "Bizim de maaşımız onun kadar olsaydı uygun derdik!"
Yoksulluğun tek nedeni yolsuzluk!
Ayasofya'ya kamyon sokmuşlardı: İhaleyi Erdoğan'ın arkadaşı almış
Mobil iletişim ücretlerine de zam geldi!
İsmail Saymaz, AKP'nin sakladığı Öcalan ve PKK gerçeğini açıkladı! "Fesih çağrısını bedava yapmadı!"
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 14.336 yeni vaka tespit edilirken, 56 kişi hayatını kaybetti, 16.435 kişi sağlığına kavuştu!
Yunus Emre Enstitüsü'ndeki yolsuzlukta etkin pişmanlıktan faydalandılar, zimmete geçirilen paralar geri ödendi
CHP'li Bakırlıoğlu, Kuzey Marmara'daki 'geçiş garantisi'ni eleştirdi: "Rakamı tutturmak için tüm araçlar yılda 87 defa geçmeli"
İşsizlik sigortası primi artırılma hazırlığında
Ziraat Bankası eski müdürü Şenol Babuşçu açıkladı: Emekli ve memur zamları belli oldu
Merkez Bankası Başkanı doğalgaz ve elektrik zammını ağzından kaçırdı
İsmail Saymaz, Kabataş Yalancısı Elif Çakır'ı canlı yayında perişan etti !
Diyanet’in son 10 yılda yayınladığı skandal fetvalar!