Ayasofya 24 Temmuz’da cami statüsünde ibadete açılırken tarihi yapıya ziyaretler sürüyor.
Tartışmalar devam ederken kimliği belirlenemeyen bir grup Ayasofya içerisinde terör örgütü Taliban bayrağı açarak tekbir getirdi.
Görüntülerde, grubun Taliban örgütü tarafından kullanılan ‘Tevhid bayrağı’ tuttuğu, bayrağın alt kısmında ise ‘Afganistan İslam Emirliği’ yazılı olduğu görülüyor.
‘Tevhid bayrağı’ üzerinde, “Allah’tan başka Tanrı yoktur, Muhammed Allah’ın elçisidir” anlamına gelen “La İlahe İllallah Muhammedun Resulullah” sözleri yazılı olsa da, sözlerin beyaz zemin üzerine siyah yazıyla yazılı versiyonunun Taliban tarafından örgüt bayrağı olarak kullanıldığı biliniyor.
Şeriata dayalı bir sistem kurmak isteyen Taliban örgütü Afganistan'da yapılan terör saldırıları ve sivillerin katledilmesiyle gündeme gelmişti.
Taliban terör örgütü El -Kaide ile de bağlantısı ve terörizm eylemleri nedeniyle Türkiye başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde terör örgütü kabul ediliyor.
Arşiv unutmuyor: İşte Erdoğan’ın ‘kimler, kimlerle beraber’ fotoğrafı!
UNUTMADIK ! Kılıçdaroğlu'na ahlâksız diyen C.başkanı 1 Haziran 2015'de Erzurum Mitinginde KADINLARA HAKARET EDİYOR !
AKP’den hayal kırıklığına uğrayan emeklilere zam açıklaması
Flaş iddia! "Erdoğan ve Bahçeli erken seçime gidecek"
İmamoğlu tezahüratından rahatsız olan MHP'ye CHP'den jet yanıt
Aşık Veysel’in torunu ABB CHP Grup Sözcüsü oldu
5 litrelik ayçiçek yağı PTT’de 85, markette 74 TL!
Nihat Hatipoğlu kendini dört fakülteye dekan olarak atadı!
Bilim Kurulu üyesi, ikinci dalga için tarih verdi
Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir'in "Kocan önce kaçırdığı vergileri ödesin" sözleri yeniden gündem oldu
Bir dönem kapanıyor: Yaşlılar için bedava toplu taşıma yolculuğu tarih olacak
Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri böyle mi düşürüldü? Olayın son şahidi videoyu paylaştı
Köfteci Yusuf krizi sonrası, hükümete yakın yazardan dikkat çeken iddia
Diyanet İşleri Başkanı’ndan ‘Fes’liye ziyaret!