Aydın’ın Efeler ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz üç kişi Orta Mahalle Tekstil Bulvarı üzerindeki Efeler Belediyesi’ne ait Aliya İzzetbegoviç Parkı’nda bir araya gelerek sohbet etmeye başladı. Ancak kısa bir süre sonra parktan yükselen alevler paniğe neden oldu.
Çevredeki vatandaşların fark ettiği yangın üzerine, parktaki üç şahıs hızla bölgeden uzaklaştı. Olay anında bölgede devriye gezen polis ekipleri de kaydırakta çıkan alevleri fark ederek durumu hızla itfaiyeye bildirdi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, olay yerine gelerek yangına hızlı bir şekilde müdahale etti. Yapılan çalışmalar sonucunda alevler kısa sürede söndürüldü ve parkta daha büyük bir hasarın oluşması engellendi. Ancak yangın nedeniyle parkta maddi hasar meydana geldi.

Yangın sonrası polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak olayın faillerini tespit etmek için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Güvenlik kameraları incelenirken, kimliği belirsiz üç şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Yeni Söke
İtibardan tasarruf etmeyerek batırmışlar: Millet açken bunlar 'Lale Devri' yaşamış!
Türkiye tek yürek, tek cep: Yardım kampanyasında kimin parası kimin cebine aktarıldı?
AK Parti heyetinin HDP ziyaretine CHP'den ilk açıklama: Soyunduğunuz yerde giyinin
‘Kafasına sıkarız’ demişti: Oğlu 20 milyonluk ihaleyi aldı!
Hüsnü Mahalli: Suçlarını örtbas etmek için yalakalıkta sınır tanımıyorlar
Çarpıcı analiz: Arap medyası tek tek yazdı!
Devlet Bahçeli’nin mitinginde vatandaşlar bedava dağıtılan ayranları çantalarına doldurdu... Hani ekonomi iyiydi?
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklandı
'Giderlerse gitsinler'in sonucu! 34 ilde doktor kadroları boş kaldı
Yandaş medya Çerçioğlu'nun istifasını böyle çarpıttı!
Şentop'tan Lozan'ın gizli maddesi varmı iddialarına ilişkin yanıt geldi: "Geçici bir anlaşma değil, gizli madde içeremez"
Muharrem Sarıkaya'nın tokat attığı basın emekçisi: 'Müdürüm ısrarla özrünü kabul etmemi istedi, hukuki süreci başlatacağım'
Emeklilikte yaşa takılanlar harekete geçti!
Suriyeliler Kahramanmaraş'ta ayaklandı, tekbir getirerek polise saldırdılar!