Aydın’ın Efeler ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz üç kişi Orta Mahalle Tekstil Bulvarı üzerindeki Efeler Belediyesi’ne ait Aliya İzzetbegoviç Parkı’nda bir araya gelerek sohbet etmeye başladı. Ancak kısa bir süre sonra parktan yükselen alevler paniğe neden oldu.
Çevredeki vatandaşların fark ettiği yangın üzerine, parktaki üç şahıs hızla bölgeden uzaklaştı. Olay anında bölgede devriye gezen polis ekipleri de kaydırakta çıkan alevleri fark ederek durumu hızla itfaiyeye bildirdi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, olay yerine gelerek yangına hızlı bir şekilde müdahale etti. Yapılan çalışmalar sonucunda alevler kısa sürede söndürüldü ve parkta daha büyük bir hasarın oluşması engellendi. Ancak yangın nedeniyle parkta maddi hasar meydana geldi.

Yangın sonrası polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak olayın faillerini tespit etmek için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Güvenlik kameraları incelenirken, kimliği belirsiz üç şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Yeni Söke
Elektrik faturalarına karşı 'ışıkları kapatıyoruz' kampanyası
Görüntüler Ayvalık Hudut Kapısı’ndan: Sabahın erken saatlerinden itibaren Middili’ye gitmek isteyen Türkler, uzun kuyruklar oluşturuyor
Uyuşturucu ile yakalanan korucunun Süleyman Soylu ile fotoğrafı ortaya çıktı
Yardım diye topladıkları milyon dolarları cebe indirmişler!
Akit başı çekti, yandaş medya Atatürk'e lanet okuyan imama sahip çıktı!
Tasarruf yükü sadece vatandaşa! AKP’li belediye hibe ettiği araçların yerine yenilerini alacak
Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun: "Aykut Erdoğdu, defalarca Ertan Yıldız'ı Ekrem Başkan'a şikâyet etti"
Ece Üner'den 5 Teğmenin TSK'dan ihracına tepki: 'Atatürk demek...'
Halk linç etmek istedi! 14 yaşındaki kız çocuğunu...
Bilecik'te çıkan yangın Kaşıkçı Köyü'nü kül etti... Evler, hayvanlar, ağaçlar, geçim kaynakları, hepsi gitti...