Çete lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturması sürüyor. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yakınlığıyla bilinen Kaplan'a dair yeni ayrıntılar gündeme gelmeye devam ediyor.
Kaplan, 7 Eylül günü savcının talimatı üzerine Ankara Emniyeti’nin operasyonu ile gözaltına alındı. 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' suçundan tutuklanan Ayhan Bora Kaplan' Esenboğa Havalimanı'nda polisi görür görmez telefonunu kapattığı ortaya çıktı.
Kaplan yakalandığında üzerinde bulunan telefon üzerinde, savcının talimatı üzerine polis ön inceleme yapmak istedi. Şifresi sorulan Kaplan, ilk olarak polise şifreyi söylemedi. Koruması U.P. de telefon şifresini vermedi.

Sorguda Kaplan'a cep telefonu şifresini neden vermediğini ve telefonda neler sakladığı soruldu.
Ayhan Bora Kaplan'ın polise yanlış şifre verdiği anlaşılırken "Ben telefonun şifresini söyledim ama açılmadı. Bir şey saklamıyorum” ifadelerini kullandı.
Kaplan eğer telefon şifresini vermiş olsaydı telefon kayıtları, kimlerle , hangi 'bilindik' isimlerle görüşme yaptığı ortaya çıkacaktı. Yoksa Kaplan, telefonun incelenmesinin belirlenmesine kadar zaman mı kazanmak istedi?
halktv.com.tr
Cola, meyve suyu ve gazozlara zam geldi
Muhittin Böcek’i tutuklatan iş insanı uyuşturucudan gözaltına alındı
Atatürk, Ayasofya'yı kilise olmaktan nasıl kurtardı?
Atatürk’süz 24 Kasım kamu spotuna tepki
Marmaris'teki yangında son durum: Yangın yönünü Okluk'a çevirdi!
'Canlı bombaların tamamına yakını, çocukken tecavüze uğrayan erkekler'
Sedat Peker'den Uğur Dündar'ı hedef alan Veyis Ateş hakkında flaş açıklama
Batık krediler 300 milyar lirayı aştı
İBB seçim sonuçlarını beklemedi! Art arda ihaleler!
Kara Propaganda Devam Ediyor! Muhalefeti Yalan Afişlerle Hedef Aldılar