Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında dava açılan Sedat Peker, BAE'den yaptığı açıklamalarla yine Türkiye'nin gündemine oturdu.
VİDEOLARI DURDURULMUŞTU
1 Mayıs 2021 tarihinde şahsi YouTube kanalından yayınladığı "Şahsıma Yapılan Kanunsuzlukların Taşeronu mehmet ağar ve pelikancılardır" başlıklı videolarla çeşitli iddialarda bulunan ve Türkiye'de hem siyasetin hem sosyal medyanın gündemini belirleyen Sedat Peker'in videoları, iddialara göre Ankara'nın ricası üzerine BAE'nin müdahalesiyle durdurulmuştu. Ancak Peker video çekmese de Twitter'dan paylaşımlar yaparak sosyal gündemdeki yerini korumuş ve iddialarını dile getirmeye devam etmişti.
Sedat Peker, 1 Temmuz 2022 Cuma günü dün attığı flood ile Demirören ailesini hedef almış ve çeşitli iddialarda bulunmuştu.
Peker bu açıklamalarda Demirören ailesine yönelik iddiaların yanı sıra videoların akıbetiyle ilgili de dikkat çeken bir açıklama yaptı.
"AVUKATLARIM UĞRAŞIYOR"
Peker'in video çekmesinin BAE tarafından engellendiği ve hatta internet erişiminin de kesildiği belirtiliyordu..
Sedat Peker konuyla ilgili olarak, "Geliyor gelmekte olan. Bak sana bir şey söyleyeyim, avukatlarım uluslararası arenada uğraşıyor..." ifadelerini kullandı.
"VİDEO ÇEKMEYE BAŞLAYACAĞIM"
Peker bu ifadelerinin hemen devamında video çekmeye başlayacağını şu sözlerle sürdürdü: "Video çekmeye başlayacam. YÜCE ALLAH’a yemin olsun bu anlattıklarım ne ki."
İşte o paylaşım:

Yeniçağ
Kılıçdaroğlu'na haciz geldi: Mal varlıklarına el konuldu24 izlenme
Vatandaştan Binali Yıldırım’a yenilenen seçim tepkisi 'Size yakışmadı !'450 izlenme
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Karl Marxlı çıkış: Güçbirliği yapacağız!114 izlenme
AKP'li Isparta Belediye Başkanı'nın bütçesi: Tanıtıma 4,5 milyon, afetlere 1 milyon TL!50 izlenme
Devlet Bahçeli’nin çağrısından sonra hapisten çıkarılan Mümtaz’er Türköne soyadını değiştirdi: Kürtöne19 izlenme
FETÖ itirafçısı Serdar Atasoy: 'Terfilerde AKP etkisi var'98 izlenme
Gıda ürünlerine büyük zam! Mercimek yüzde 48, kuru fasulye yüzde 35!67 izlenme
Sedat Peker'in avukatı, paylaşım yapma şartını açıkladı40 izlenme
Güncel değeri 332 milyon lira: Melih Gökçek yardım paralarıyla Transformers oyuncağı almış
Orta Vadeli Program açıklandı: 2026'ya kadar aydınlık yok
Öğrenci intiharlarındaki ihmaller için düzenlenen eyleme katılan akademisyenlere soruşturma!
Yabancı şirketin ‘Petrol yok’ diyerek kapattığı kuyudan petrol fışkırdı