Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında dava açılan Sedat Peker, BAE'den yaptığı açıklamalarla yine Türkiye'nin gündemine oturdu.
VİDEOLARI DURDURULMUŞTU
1 Mayıs 2021 tarihinde şahsi YouTube kanalından yayınladığı "Şahsıma Yapılan Kanunsuzlukların Taşeronu mehmet ağar ve pelikancılardır" başlıklı videolarla çeşitli iddialarda bulunan ve Türkiye'de hem siyasetin hem sosyal medyanın gündemini belirleyen Sedat Peker'in videoları, iddialara göre Ankara'nın ricası üzerine BAE'nin müdahalesiyle durdurulmuştu. Ancak Peker video çekmese de Twitter'dan paylaşımlar yaparak sosyal gündemdeki yerini korumuş ve iddialarını dile getirmeye devam etmişti.
Sedat Peker, 1 Temmuz 2022 Cuma günü dün attığı flood ile Demirören ailesini hedef almış ve çeşitli iddialarda bulunmuştu.
Peker bu açıklamalarda Demirören ailesine yönelik iddiaların yanı sıra videoların akıbetiyle ilgili de dikkat çeken bir açıklama yaptı.
"AVUKATLARIM UĞRAŞIYOR"
Peker'in video çekmesinin BAE tarafından engellendiği ve hatta internet erişiminin de kesildiği belirtiliyordu..
Sedat Peker konuyla ilgili olarak, "Geliyor gelmekte olan. Bak sana bir şey söyleyeyim, avukatlarım uluslararası arenada uğraşıyor..." ifadelerini kullandı.
"VİDEO ÇEKMEYE BAŞLAYACAĞIM"
Peker bu ifadelerinin hemen devamında video çekmeye başlayacağını şu sözlerle sürdürdü: "Video çekmeye başlayacam. YÜCE ALLAH’a yemin olsun bu anlattıklarım ne ki."
İşte o paylaşım:

Yeniçağ
İlber Ortaylı'dan Erdoğan'a itiraz!56 izlenme
Avrupa’nın en büyük adliyesi icra yükünü taşıyamadı! Toplam 23 katlık iki yeni bina kiraladılar!116 izlenme
12.8 milyonun ümidini kırdılar: Türkiye geniş tanımlı işsizlikte Avrupa’nın zirvesinde14 izlenme
AKP Gençlik Kolları Üyesi Becerikli Halil14 izlenme
Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde Erdoğan'ın maaşı "adaletin bu mu dünya" dedirtti!419 izlenme
Yerlikaya görevden alınmıştı: Çiftçi atamasının arka planı ortaya çıktı17 izlenme
Afyonkarahisar'da ilginç suçlama: Burcu Köksal karikatürü Erdoğan'a hakaret sayıldı15 izlenme
LGS sorularını sızdıran dönerci çıktı: Bakan 'yakaladık' dedi39 izlenme
Domates fiyatları resmen uçtu! Tezgahlarda kilosu 7 TL'den satılıyor!
AKP'nin Ataşehir adayından skandal sözler: "200 yıl önce Osmanlı'yı yıkıp..."
MTA Genel Müdürü Erdem’den ağaç katliamlarıyla ilgili ilginç açıklama!
Gazze bombalanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Burak Erdoğan'ın gemisi İsrail'e sevkiyat yapıyormuş!