Partiler arası bayramlaşmalar parti heyetlerinin genel merkezlere yaptıkları ziyaretlerle devam etti.
CHP heyeti; AKP, DSP, Vatan Partisi, HDP ve Yeşil Sol Parti, İYİ Parti'nin ardından, Büyük Birlik Partisi, Demokrat Parti, MHP, Saadet Partisi, Anavatan Partisi, Genç Parti, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi ve Gelecek Partisi heyetlerini kabul etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık başkanlığındaki heyette Samsun Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Neslihan Hancıoğlu, Parti Meclisi Üyesi Pınar Uzun yer aldı.

"ACILARDAN DA OLABİLİR PROVOKASYON DA OLABİLİR"
Parti temsilcileri ziyaretlerinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Adıyaman'daki provokasyonlardan dolayı üzüntülerini ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık yaşanan olaylarla ilgili, "Seçime yaklaşırken böyle şeyler olmaması gerekir ama oluyor. Bazı kişiler yönlendirilebiliyor.
Onların da geleceklerinin teminatı olacağız hep birlikte. Sayın Genel Başkan'ımız da bunu bir sevgi diliyle ifade ederek ‘Hakkım varsa helal ediyorum, acılarla söylenmiş bir şey’ dedi.
Acılardan da olabilir provokasyon da olabilir.
Tabi ki doğru değil. Unutmasınlar ki bu provokasyonu yaptırılan kişileri de biz kucaklıyoruz, onların da sorunlarına talibiz" değerlendirmesini yaptı.
Yeniçağ
Avrasya Araştırma'nın yerel seçim anketi: İstanbul ve Ankara'da son durum ne?852 izlenme
İmamoğlu kampanyayı başlattı: 'Zor Anında İBB Yanında'49 izlenme
TCDD’de bankamatik memurlarına tepki!84 izlenme
Ekmeklik buğday fiyatı rekor kırdı!49 izlenme
Akademik özgürlüğe darbe! ABD’de yazılan teze Türkiye’de suç duyurusu Meclis gündeminde56 izlenme
İçme suyu havzasına atık depolama tesisi yapılacak!75 izlenme
Bartın’da, Atatürk skandallarının sonu gelmiyor!177 izlenme
Adli Tıp, Murat Çalık için bir kez daha ‘cezaevinde kalabilir’ dedi: Düzenli kontroller sürüyormuş!23 izlenme
Eski istihbarat ajanı Enver Altaylı'dan Sedat Peker'e mektup
Halk TV davasında ilk duruşma: 5 gazeteci hakkında beraat kararı!
İstanbul Beyoğlu'nda kız çocuklarının etek altı fotoğraflarını çeken Tacizci Afgan'dan polise ahlaksız teklif! 'Beni bırakın para vereyim'
Erdoğan'ın 'DEM Parti' sözleri hem AKP'nin hem Saray'ın sitesinde sansürlendi!