Batı Şeria’da İsrail askeri tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi İygi için Aydın’ın Didim ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Didim Merkezi Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Eygi’nin cenazesi, Didim Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da mezarlıktaki define katıldı.
Kurtulmuş ve Yılmaz, mezarlıktan ayrılırken TİP üyesi bir grup ”Hamaseti bırak, ticareti kes”, ”Ticareti yapanlar, İsrail’e tapanlar” sloganları attı.
TİP Parti Meclisi Üyesi Foti Benlisoy burada yaptığı konuşmada, İsrail ile dolaylı ve doğrudan ticari ilişkilerin sona erdirilmesi çağrısında bulunarak, “İsrail ile bütün siyasi, diplomatik, ticari ilişkileri kesin. Dolaylı ticareti de kesin. İsrail’e giden petrole aracılık etmekten vazgeçin. Dolayısıyla da İsrail’in savaş makinesine akan petrolü durdurun diyoruz. Filistin halkının yanında olmaya devam edeceğiz. Ayşenur Ezgi’yi de asla unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.
Kaynak: TELE1
Özgür Çelik AKP'nin CHP planını anlattı! "3 tuşa bastılar"
Cumhuriyetin ilanını hatırlayan Şükriye Nine anlatıyor 'Atatürk konuşuyordu, kocaman adamdı'
3 gazeteci hakkında "Cumhurbaşkanına hakaretten" hapis istemi
İstanbul Adalet Sarayı’nda bir mahkeme karantinaya alındı!
Ses kaydından sonra Sevilay Yılman'a merak edilen soru: "Veyis Ateş, kimin için rüşvet istiyordu?"
Bir grup İsrailli, Türk bayrağının da içerisinde bulunduğu bayrakları ayaklar altına alıp, bayraklara tükürdü
İmamoğlu'na 2 bin 352 yıl ceza istenmesi dünya basınında yankı buldu: "Erdoğan'ın en büyük siyasi rakibi"
Cumhurbaşkanlığı makamındaki AKP'li Erdoğan, 15 Temmuz anmasında Kılıçdaroğlu'nu 'Bay Kemal' diyerek yuhalattı !
Şanlıurfa'daki kampta bulunan Afganlar serbest bırakılıyor!
Wagner lideri Prigojin'in uçağı yere böyle çakıldı! Yerdekiler uçağın düşeceğini biliyor muydu?