Öte yandan serbest bırakılan Selim Yedikardeş'in AKP'den milletvekili aday adayı olduğu ortaya çıktı.
SALDIRGANDAN AMBULANS ŞOFÖRÜNE 'KÜFRETTİ' SUÇLAMASI
Tutuklanan oğul Melih Yedikardeş ise savcılıktaki ifadesinde şunları söyledi:
"Çakar lambaları yanan ambulansın geldiğini görmemiz üzerine, babam 3-4 tane araç geçtikten sonra, ambulansın hızını kesmemek için yol verdi. Akabinde en sağ şeritten yola çıktığımız için, ambulansın arkasından yolumuza devam ediyorduk. Bu esnada ambulans birden ani fren yaptı. Biz de bir sol şerite geçtiğimiz esnada Muhammed Ali Karasulu isimli şahıs, şoför koltuğundan camını açarak, bizim aracımıza bakarak küfredip, 'Arkamdan ne takip ediyorsun, sen adam mısın.
Arabayı çek sağa, dur kolluk çağıracağım' dedi ve el kol hareketleri yaptı. Biz de bunun üzerine aracımızı ileride sağa çektik, ambulans şoförü de aracını durdurdu, ardından biz de aracımızdan indik. Babam telefonu ile video çekerek, 'Seni Sağlık Müdürlüğüne göndereceğim' dedi. Şoför aracından inerek bize doğru küfrederek geldi. Ambulans şoförü babamın üzerine doğru yürürken, ben araya girdiğim sırada, benim daha öncesinde çatlak olan ayağıma bastı, canım çok acıdı. Ben de can havli ile kendimi korumak amaçlı ambulans şoförünü ittim, yumrukladım."
Özgür Özel'den Erdoğan'a emekli çağrısı: ‘Haftaya Pazartesi meclisi açalım’
Bülent Tezcan hakkında soruşturma başlatıldı!
Erdoğan'ın 2024’ü 'emekli yılı' ilan etmesine emeklilerden yanıt: “Harika yılımız. Öpülme yılımız bizim”
Sabah gazetesinde deprem! Birçok ismin işine son verildi!
CHP'li Yavuzyılmaz köprü ve otoyol özelleştirmesinin perde arkasını açıkladı: "Vatandaşın cebine 48 milyar dolarlık ipotek!"
Türkiye'de 2.7 milyon çalışanın aylığından para kesilecek
İmamoğlu AKOM'da! Önemli bir ikaz günüydü...
Veli Ağbaba: “Aile Bakanlığı 98 bin kişiye usulsüz yardım yaptı”
Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba’ya bu konuşması nedeniyle Erdoğan'a hakaretten dava açıldı !
Ayhan Bora Kaplan soruşturması: Görevden uzaklaştırılan polislerin evlerine baskın!
Kazdağları'ndaki 'Doğa Nöbetçileri'ne, 'çevreyi bozmaktan' 57 bin 240 lira ceza kesildi !
AKP'li İBB Meclis Üyesi'nin Bektaşilere skandal hakareti sonrası ortalık karıştı, tepki yağdı, özür dilemek zorunda kaldı!
Altılı Masa’nın anayasa taslağı açıklandı
Volkan Konak’a hakaret eden çatalca müftüsü hakkında hapis talebi