AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bağış kampanyası, kamuoyunda tartışmalara neden olurken, kampanyaya AKP içerisinden de eleştirilerin olduğu iddia edildi.
Yeniçağ'dan Fatih Ergin'in haberine göre, AKP çevrelerinden edinilen bilgilere göre, partideki bazı üst düzey isimlerin söz konusu bağış kampanyasının ekonomide başarılı olduklarına dair kullandıkları söylemler ile çeliştiğini düşündükleri belirtildi.
Partideki bazı çevrelerin bağış kampanyasının Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın başarısızlığını ortaya koyduğunu söylediği ifade edilirken, özellikle salgın sonrasında kullanılmak üzere muhalefete malzeme verildiğini öne sürdükleri kaydedildi.
Partili yetkili bir ismin ise konu ile ilgili, “Ekonomiden dolayı yerel seçimlerde kan kaybettik. Yerel seçim sonuçları ekonomiye dış müdahale olduğuna vatandaşların itibar etmediğini gösterdi. Şimdi bir bağış kampanyası yapıyoruz. Kendi elimizle ekonominin iyi olmadığını ortaya koymuş oluyoruz” şeklinde konuştuğu belirtildi.
Gübre yerine mermer tozu satan TAHAP başkanı: "Gübrede de bu milleti diz çöktürmeyeceğiz"28 izlenme
Yıldırım'dan itiraf gibi açıklama! "250 sayfayı okumadım, o sayfaların büyük bir bölümü bizim dilekçelerimiz"93 izlenme
İki ülke, iki yasa 1,3 milyon fark9 izlenme
Eski İYİ Partili Ethem Baykal’dan seçim gecesi Akşener iddiası! “Kahkaha atıyordu”23 izlenme
NASA uyardı: "Türkiye iki yıl içinde susuz kalacak"34 izlenme
Artvin'de İmamoğlu'na bağış için kuyruğa girdiler!106 izlenme
Karadeniz kış ayında 3 gündür yanıyor! Trabzon ve Rize’de 2 yeni yangın başladı!434 izlenme
Genç kız çığlıklarıyla tacizciyi yakalattı! Yaka paça polis teslim edildi26 izlenme