Şişli’de 5 Mayıs Pazartesi günü sokak ortasında vahşice öldürülen Bahar Aksu (37) cinayetiyle ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Şüphelilerin, 2 Mayıs Cuma günü Çanakkale’den 3 kişi olarak İstanbul’a geldikleri, Şişli’de bir otele yerleştikleri ve Bahar Aksu’nun evi ile iş yerinde keşif yaptıkları belirlendi. Şüpheliler, keşfin ardından Çanakkale’ye geri dönerek 4 Mayıs Pazar günü yanlarına Samet S.’yi de alıp 4 kişi olarak tekrar İstanbul’a geldi. Cinayeti planlayan şüphelilerin, geceyi otomobilde geçirip 5 Mayıs sabahı olayı gerçekleştirdiği tespit edildi.
Otelin güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelilerin giriş-çıkış anları kaydedildi. Şişli Cumhuriyet Mahallesi’nde saat 07.00 sıralarında meydana gelen olayda, Bahar Aksu’yu kaçırmaya çalışan şüpheliler, kurşun yağmuruna tutarak öldürmüştü. Polis soruşturmasında, eski koca Rüstem Elibol ile ona yardım eden 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan şüpheliler, mahkemece tutuklandı.
SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ORTAYA ÇIKTI
Rüstem Elibol’un sosyal medya paylaşımları da ortaya çıktı. Elibol’un, “Ateş gibi yandığında buz gibi durmak neymiş anlatacağım sana”, “İntikam en sevdiğim duygu intikam aksar unutulmaz” ve “Canımı yakacak kadar gücü olanın sonuçlarına katlanacak kadar gücü olmalı” gibi ifadeler kullandığı belirlendi. Soruşturma kapsamında şüphelilerin 17 LT 343 plakalı otomobille İstanbul’a geldikleri ve cinayeti adım adım planladıkları tespit edildi.
Gerçek Gündem
Kaynak: DHA
Ekonomist Atilla Yeşilada tarih verdi: "Türkiye, Aralık 2021 benzeri bir döviz şoku daha yiyecek kafasına"
Dağ başına 2 milyonluk vergi
Kulislerden sızdı: Emekli bayram ikramiyesi zammı ortaya çıktı
‘Laik toplum olmadan demokrasi olmaz’
Ve bir afette daha vatandaş kaderiyle baş başa! Şanlıurfa’da selde mahsur kalanlar vatandaşların imkanlarıyla kurtarıldı
Milyonlarca memur ve emekliye kötü haber! Maaş oyunlu zam sağanağı
İBB'nin reklam panolarına Erdoğan'dan sonra Espressolab da geldi
Meğer her şey seçimden önce ayarlanmış!
‘Aktaş akrabalığı’ ifşa olunca rahatsız oldular
Birahaneye giden tebliğcilere bira ikram ettiler! O anlar sosyal medyada gündem oldu
CHP İzmir'e Cemil Tugay'ı aday gösterdi; Belediye Başkan Vekili Tunç Soyer, "Aday seçim süreçlerinde eksiklikler ve hatalar var" dedi.
Bahçeli ‘askıda ekmek’ kampanyası başlattı
Son iki yılda doğalgaza yüzde 64 zam geldi!
Bulgarlar Türkiye'ye pasaportsuz girip alışveriş yaparak çıkarken yaş meyve ve sebze ihracatçısı günlerdir Kapıkule Sınır Kapısı’nda bekliyor!