Şişli’de 5 Mayıs Pazartesi günü sokak ortasında vahşice öldürülen Bahar Aksu (37) cinayetiyle ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Şüphelilerin, 2 Mayıs Cuma günü Çanakkale’den 3 kişi olarak İstanbul’a geldikleri, Şişli’de bir otele yerleştikleri ve Bahar Aksu’nun evi ile iş yerinde keşif yaptıkları belirlendi. Şüpheliler, keşfin ardından Çanakkale’ye geri dönerek 4 Mayıs Pazar günü yanlarına Samet S.’yi de alıp 4 kişi olarak tekrar İstanbul’a geldi. Cinayeti planlayan şüphelilerin, geceyi otomobilde geçirip 5 Mayıs sabahı olayı gerçekleştirdiği tespit edildi.
Otelin güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelilerin giriş-çıkış anları kaydedildi. Şişli Cumhuriyet Mahallesi’nde saat 07.00 sıralarında meydana gelen olayda, Bahar Aksu’yu kaçırmaya çalışan şüpheliler, kurşun yağmuruna tutarak öldürmüştü. Polis soruşturmasında, eski koca Rüstem Elibol ile ona yardım eden 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan şüpheliler, mahkemece tutuklandı.
SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ORTAYA ÇIKTI
Rüstem Elibol’un sosyal medya paylaşımları da ortaya çıktı. Elibol’un, “Ateş gibi yandığında buz gibi durmak neymiş anlatacağım sana”, “İntikam en sevdiğim duygu intikam aksar unutulmaz” ve “Canımı yakacak kadar gücü olanın sonuçlarına katlanacak kadar gücü olmalı” gibi ifadeler kullandığı belirlendi. Soruşturma kapsamında şüphelilerin 17 LT 343 plakalı otomobille İstanbul’a geldikleri ve cinayeti adım adım planladıkları tespit edildi.
Gerçek Gündem
Kaynak: DHA
AKP iktidarından büyükşehir belediyelerine yeni yük!
Sedat Peker ile gündeme gelmişti: Yargıdan 'Taşkesenlioğlu' kararı
Krizin faturası: Her 4 kişiden biri icralık
CHP'li Asu Kaya'dan boş tencere eylemine çağırı: “Artık yeter! Boş tencereni al sen de gel!”
İptal edildiği açıklanan Çerkezköy Termik Santrali iptal edilmemiş!
Şahan Gökbakar'dan, Atatürk'e hakaret ve beddua eden Şevki Yılmaz'a yanıt
Bakan açıklama yaptı: İzmir'deki elektrik faciasında 14 tutuklama
Putin, Polonya’yı vuracak mı? Üst düzey ABD’li yetkililer endişelerini açıkladı
Belgrad Ormanı'nda kaybolan mimar Ece Gürel'in bulunduğu anlara ilişkin görüntüler
Yeni Akit yazarından iktidarı kızdıracak sözler!