MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin seçim çalışmaları kapsamında Yozgat’ta toplanan kalabalığa konuştu.
Bahçeli, destekçilerine seslenirken yine “beka sorunu”na işaret ederek “Ekonomik mahvımızı isteyenler pusuda, milli güvenliğimiz diken üstünde, bölünmemizi bekleyenler el ovuşturuyor.” iddiasında bulundu.
MHP lideri, yerel seçimlere ilişkin vurgusunda daha da ileriye giderek “Karşımızda iki seçenek var ya hep birlikte olacağız, ya da hep birlikte yok olacağız. Ya beka diyeceğiz ya da belaya razı olacağız. ” dedi.
Bahçeli’nin konuşmasında o bölümler şöyle:
“Belediye meclis üyelikleri üzerinden kirli pazarlıklar yapılıyor.
Doğuda Kürdistan’ı kuracağız, batıda Ak Parti ve MHP’ye karşı çalışacağız’ diyorlar. Bu hainlerin dediğine bakar mısınız? Cumhur öldü mü ki Kürdistan’dan bahsediyorlar? Bölücülüğün düdüğü öttürüyorlar. Zillet oradaysa, millet orada. İhanet oradaysa Yozgat burada. Eğilmez başıyla bükülmez bileğiyle Türk milleti burada. Bizler çağ açıp çağ kapatan bir ruhun devamıyız. Cesur bir yüreğimiz, iman dolu bir kalbimiz var.
Etrafımız vahşi emellerle kuşatıldı, Türkiye çembere alındı, bekamız bıçak sırtında, milli güvenliğimiz diken üstündedir.
Karşımızda iki seçenek var ya hep birlikte olacağız, ya da hep birlikte yok olacağız. Ya beka diyeceğiz ya da belaya razı olacağız. Esareti kabul etmemiş bir millete yakışan neyse zamanı gelince biz de onu yapacağız. Devletimiz bekası için her şeyi yapacağız. Ezilmek istenen Türk milletinin tarihi haklarını korkusuzca savunacağız. Gök kubbe çınlasın hainler ürksün zalimler titresin. Öyle bir cevap verin ki fitneye düşenlerin, hortumculuk yapanların dili tutulsun.”
https://gazetemanifesto.com/2019/bahceliboyleoyistedibekademezsekhepbirlikteyokolacagiz247665/
Ünlü ekonomistten Erdoğan'a: "Burası Sudan değil, paşa paşa ilk seçimde kaybedecek ve emekliye ayrılacak"56 izlenme
Özel'den Kılıçdaroğlu'na isim vermeden gönderme: "Bize bina lazım değil, seçim kazanmak lazım"19 izlenme
Depremzede konut beklerken AKP'li belediye 'Külliye müjdesini' verdi!32 izlenme
Beylikdüzü Devlet Hastanesi'nde, test sonucu pozitif çıkan bir hasta hastanede serbestçe dolaşınca vatandaşlar deliye döndü !332 izlenme
AKP'li eski Bakan çözümü buldu: Etin kokusunu alıp kebapçıya gelen fakirin yediğinin parasını karşılayacakmış!17 izlenme
Starbucks, Orta Doğu'da 2000 kişiyi işten çıkardı29 izlenme
Tarım Hayvancılık Federasyonu çay üreticilerine gübre yerine mermer tozu satmaya çalıştı!61 izlenme
Ucube sistem emekliyi yedi bitirdi15 izlenme