Kamuoyunda "Af yasası" olarak bilinen Ceza İnfaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 3. kez hedef aldı.
Yeni bir mektup daha yazarak, danışmanı aracılığıyla paylaşan Çakıcı, Kılıçdaroğlu’na yönelik "Sende beni öldürtebilecek yürek var mı?" ifadelerini kullandı.
Çakıcı'nın Kılıçdaroğlu'na yazdığı 3. mektup şu şekilde:
"FOX TV'de Sayın Kılıçdaroğlu şahsım ile ilgili yine bir şeyler zırvalamış. Bu ülkede doğrudan konuşanın kendisi olduğunu bu sebeple hedef alındığını söylüyor, evet konuşuyor ama bölücülerin ağzıyla konuşuyor. "Mafya bozuntusu 5 paralık adam" ifadesini kullanmış. Ona soruyorum. PKK’ya, silahlı terör örgütlerine, Batı’ya ve üst akıla hizmet eden Kemal Kılıçdaroğlu, bu millet senin kaç paralık adam olduğunu zeten biliyor. Sen bunu biliyor musun? Devleti ağzına alıyorsun, iktidar olmaya talipsin. Neden sürekli olarak PKK, silahlı terör örgütlerini ve FETÖ’cüleri savunuyorsun?
Ülkeni niye Batılı ülkelere ve ABD'ye şikayet ediyorsun? Adamlık parayla ölçülmez. Bu millet her şeyi biliyor. Sana daha evvel söyleyeceğimi söyledim. İnsanlara hakaret etme ve küçük görme hakkını kendinde görüyorsun. Birisi sana konuştuğu zaman ona buna neden pislik atıyorsun. Bir sürü işbirliği yaptığın terör örgütleri var, boş konuşacağına sende beni öldürtecek yürek var mı Bay Kemal? Bu zorlu süreçte provakatörlük yapacağına devleti yönetenleri rahat bırak. Sende akıl olsa kendini bu kadar küçültmezsin, ama devlet düşmanlarıyla iş birliği yapan kişide akıl ne gezer.
Zaten kardeşin bile söylüyor ‘AKLİ SAĞLIK SORUNLARI VAR’ diye. Dengesiz konuşmalarınla sürekli Devlete zarar vermektesin. Git kendini tedavi ettir. Allah'a iman etmişsen Allah seni ıslah etsin."

https://www.birgun.net/haber/bahcelinindavaarkadasicakicikilicdaroglunu3kezhedefaldi324552
Diyanet neyin peşinde? "28 Mayıs akşamı silahlarınızı ayarlayın" diyen imam, görevine döndü47 izlenme
Son ankette sürpriz sonuçlar! İstanbul, Ankara, İzmir'de kim önde?42 izlenme
Ahmet Özer'e aktarılan paranın kaynağı belli oldu... O suçlama çöktü33 izlenme
TUSAŞ şehidi Atakan Şahin yaralıyken kadın teröristi vurmuş! Terörist 4 dakika sonra kendini patlatmış53 izlenme
Ali Erbaş, Narin ve Sıla bebek hakkında konuştu: ‘Ölümse ölüm, idamsa idam. Öyle değil mi, nasıl caydıracağız?’46 izlenme
'3500 lira gelirim var' diyen Adnan Oktar'ın serveti ortaya çıktı208 izlenme
Sabahattin Önkibar'dan büyük iddia 'Ekrem İmamoğlu'nu bu rezil suçlamayla görevden alacaklar!'209 izlenme
Doğalgaza zam mı geliyor?12290 izlenme
Ekonomist Atilla Yeşilada, Cumhurbaşkanlığı sistemiyle geçen 4 yılı değerlendirdi: ‘Başımıza meteor düşseydi daha kötüsü olmazdı’
Meclis lokantasına zam geldi, en pahalı yemek 25TL!
İptal kararı çıktı: Murat Kurum bir kez daha İBB'ye kaybetti!
Emekli Yargıtay Üyesi'nden TÜİK’e dava