Cumhur İttifakı ortaklarından MHP’nin Genel Başkanı Devlet Başkanı, dün “Aday Belli Karar Net” mitingi için Manisa’ya gitti.
Bahçeli’nin mitingi öncesi, alana VIP girişinden girmek isten AKP Manisa Milletvekili Tamer Akkal’la, Ülkü Ocakları görevlileri arasında tartışma çıktı.
Pencere TV’den Ahmet Ünsal’ın haberine göre; Ülkü Ocakları görevlisinin AKP’li Akkal’a “Sizi tanımıyorum buradan alamam” demesinin ardından başlayan olaylarda tekme ve yumruklar havalarda uçuştu.
AKP Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık’ı arbedenin içerisinden danışmanı alıp kurtardı. AKP Manisa Milletvekili ve partinin MKYK üyesi Murat Baybatur’un araya girmesiyle birlikte kavga, MHP’nin içerisindeki grupların kavgasına dönüştü.
Meydana gelen yumruklu ve tekme tokatlı kavganın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mitingine gölge düşürürken MHP'li yöneticiler çıkan olaylardan olumsuz yönde etkilenen AKP'li Manisa Milletvekili Tamer Akkal’dan özür diledi.
Çıkan olayların göbeğinde olan AKP Manisa Milletvekili Tamer Akkal ise olayların kendisi yüzünden çıkmadığını belirterek; “Ben mitingi alanına girmek için ilgili giriş yerinden geçmek istediğimde oradaki Manisa milletvekillerini tanımayan bir görevli bana ‘Sizi tanımıyorum buradan alamam’ dedi. Ben de kendisine ‘Ben Manisa milletvekiliyim’ dememe rağmen almamakta ısrar edince araya Genel Başkan yardımcıları girmesiyle öylelikle miting alanına girebildim. Benim de bir anlam yükleyemediğim şekilde ortalık birden karıştı hatta bende çıkan kavgayı ayırmaya çalışanlar arasında idim” dedi.
Tamer Akkal, Meclis’e İYİ Parti saflarından girmiş, daha sonra partisine yönelik eleştiriler getirerek istifa etmişti.
Akkal, daha sonra da AKP’ye katılmıştı.
Kardak kahramanı Ali Türkşen’e hapis cezası!
ABD Dışişleri Bakanı'nın konvoyunda BOP plakalı araç! Ankara'da bu plaka dolaştı
Fatih Altaylı İzmir'den İstanbul’a en ucuz otomobille gitti, geçiş ücetlerine isyan etti: "Vatandaşına böyle geçiren başka bir yer olamaz herhalde"
AKP'li kadından Yalçın Akdoğan'a 'sözde kürdistan bayrağı' protestosu 'Evet yok !'
35 ülkeye ihracat yapıyordu: Cumhuriyetle yaşıt Türk devi icradan satılık
Kartalkaya'nın iki kahramanı: Can kurtarmak için can verdiler
Umudum kalmadı diyen genç 'Mansur Yavaş lütfen aday ol!'
Flaş iddia! Halil Falyalı cinayetinde tetiği kim çektirdi?
Yüz binlerce öğrenci eğitime maddi nedenlerle ulaşamazken, MEB'den Türk musikisinin din eğitimi üzerine etkilerini araştıran kişiye 105 bin pound hibe desteği!
AKP'li vekile 'Memleketi bitirdiniz' diyen köylünün tarlasına jandarma eşliğinde iş makineleri girdi!
O fabrikanın sicili çok konuşulacak!
Mahir Polat, gözaltına alınmadan önceki son projesini paylaştı: Fatih Mevlevihanesi Haziresi’ndeki restorasyon çalışmaları
Kamu bankalarının kredi vermediği İBB, kendine kaynak yarattı!
İftiracı butlan danışmanı gazetecileri görünce nasıl kaçacağını bilemedi