Yeniden Diriliş Partisi Genel Başkanı İsa İlyasoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin anne tarafından Ermeni olduğunu 1915'de göç kararı sonrası Bahçeli'nin anneannesinin dönemin Adana Valisi tarafından 'istismar' edildiğini iddia etti. Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın da anneannesinin benzer bir durum yaşadığını öne süren İlyasoğlu, "O yüzden bunlar dördüncü dereceden hala çocuğudur, Apo'yla" dedi.
"DEVLET BAHÇELİ, AHMET TÜRK VE SADİ GÜVEN İLE AKRABA"
İlyasoğlu, DEM Partili Ahmet Türk'ün de Devlet Bahçeli'nin halasının oğlu olduğu iddiasında bulunurken mühürsüz oyların sayılması kararı ile hafızalara kazınan eski Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven'in de Ermeni ve Bahçeli'nin teyzesinin oğlu olduğu iddiasında bulundu.
"ŞENKAL ATASAGUN TEYZESİNİN OĞLU, APO ASILMASIN DİYE ÇALIŞTILAR"
Eski MİT Müsteşarı Şenkal Atasagun'un da aynı Sadi Güven gibi Bahçeli'nin teyze oğlu olduğu iddiasına bulunan İlyasoğlu, "Dolayısıyla Apo'nun dördüncü dereceden akrabasıdır" dedi. İlyasoğlu ayrıca, Atasagun ve Bahçeli'nin Abdullah Öcalan'ın asılmaması için birlikte çalıştığı iddiasında bulundu.
Odatv.com
Kasa boşaldı, yeni vergiler bekleniyor
beIN Sports’un kamuya zararı, 1 milyar 570 milyon!
Konya’da eylem yapan çiftçilere kamu davası!
Bu ulaşım araçları 29 Ekim'de ücretsiz!
Aralarında yok yok: Uyuşturucu ticaretinden tutuklanan holding patronunun Erdoğan ve bakanlarla fotoğrafları ortaya çıktı!
AB) ülkeleri, Ukrayna'ya 12 ay içinde 1 milyon top mermisi göndermeyi kabul etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden şaşırtan talimat: 'Asla talepte bulunmayın'
Sedat Peker, Soylu'yu hedef alarak 1 Ekim'i işaret etmişti, yarın için flaş SBK iddiası!
Rusya, Ukrayna'nın Odessa kentine füze saldırısı düzenledi, 5 ölü!
'Türkiye, asgari ücret sıralamasında Avrupa'nın en kötü dördüncü ülkesi'
Tokat Havalimanı paraları yuttu!
Bolu'da 78 vatandaşımızın hayatını kaybettiği otel yangınında acılı aileleri arayıp ahlak dışı sözler sarf eden 3 şahıs yakalandı
AKP erken seçime mi hazırlanıyor? CHP'li vekil kritik detayları yakaladı
Lideri çocuk istismarından tutuklanan Uşşaki Tarikatı vakıf kurdu! Cami de yapacaklar