İçişleri Bakanlığı, bayram öncesi kazaları azaltmak için her 30 kilometrede bir otoyollara radar yerleştirdi.
Radarların tuzak değil, vatandaşların can emniyeti için alınan önlemler olduğunu belirten Bakan Ali Yerlikaya kesilen cezaların bütçenin binde 5'ini oluşturduğunu söyledi.
Ancak radar tedbirini bazı vatandaşlar desteklerken, bazı vatandaşlar ise kesilen ceza makbuzlarını paylaşarak isyan etti.
Denizli'den Afyonkarahisar'a giden bir vatandaşa 50 dakika içinde 4 kez radara yakalandığı gerekçesiyle 8 bin 668 lira ceza kesildi.

Isparta'da bir vatandaş ise 3 dakika içinde 2 kez radara yakalandı, 3012 lira ceza kesildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın “asla tuzak kurmuyoruz” sözlerini hatırlatan bir vatandaş da yol kenarında ağaçların arasına gizlenmiş trafik ekiplerine ait aracı kayda alıp, “Bu, tuzak değil mi şimdi?” notuyla paylaştı.
Sözcü
Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Meclisi’nin AKP’li eski üyesi Bilal Tekatlı deşifre etti! AKP'li belediyeden 5 milyon euro kime gitti?
Düğümü, Özgür Özel ile SPD çözdü: Eurofighter’lara onay çıktı
Basın açıklaması yapmak isteyen sağlıkçılara yaka paça gözaltı !
Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi kararı ne anlama geliyor? Eski Yargıtay hakimi değerlendirdi
İBB davasında üçüncü gün gerginlikle başladı! Jandarmadan müdahale geldi
Gazeteci Hakan Tosun'un ölümüne ilişkin ATK raporu tamamlandı: "Çok sayıda darp ve kırık var"
Türkiye gıda krizinde en riskli 11 ülkeden biri!
Davutoğlu’ndan bomba açıklama! "Ben değil, Erdoğan söyledi"
Erdoğan'ın her gece yatmadan önce yediği karışımı tavsiye etti: Manda yoğurdu, Medine hurması, yulaf ezmesi, kestane balı! İşte maliyeti
İstanbul seçimini bilen şirketten Erdoğan ve Bahçeli'yi şoka sokacak anket açıklaması!