Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 22 Kasım verilerine göre, 361 bin 5 test yapıldı.
Son 24 saatte, 24 bin 856 yeni vaka tespit edildi. 28 bin 935 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle bugün 193 kişi hayatını kaybetti.
KOCA’DAN AŞI ÇAĞRISI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Covid19 salgınının doğrudan halk sağlığını tehdit eden sonuçlarını 20 aydır yaşıyoruz. Salgın bununla kalmıyor, bütün ülkelerde hayatın tüm alanlarını zayıf düşürüyor. Aşı ve tedbir, başta sağlığımız olmak üzere hayat kalitelerimizin savunulması demektir. Aşınızı zamanında olun” dedi.
AŞILAMADA İLK SIRADA ORDU VAR
Verilerde, aşılamada önde giden illere de yer verildi. Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Ordu'yu Osmaniye, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Burdur takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Muş, Bingöl, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Bayburt takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 21 Kasım verilerine göre, dün 350 bin 163 test yapılmıştı. Dün, 21 bin 177 vaka tespit edilirken, 195 kişi hayatını kaybetmiş ve 34 bin 290 kişi sağlığına kavuşmuştu.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/saglikbakanifahrettinkocaguncelcoronatablosunuacikladi6783806/
Bakan Yanık’ın sözlerine sosyal medyada tepki yağdı!116 izlenme
21 saatlik müzakerede sonuç yok: ABD masadan kalktı13 izlenme
Belediye CHP'ye geçince skandal ortaya çıktı! 46 günde 37.5 ton “Lop eti” nasıl yediniz?124 izlenme
Binali Yıldırım AKP'lilere 'kaz partisi' verdi!161 izlenme
İstanbul'un kanayan yarası için bir adım! İmamoğlu Silivri'den duyurdu20 izlenme
Polis, Nadira Kadirova’nın ailesini tehdit etti! "Ölen öldü, size bir şey olmasın"576 izlenme
AKP, İBB'de hala oyun peşinde: İmamoğlu'nun olmamasını fırsat bilip '25 yıllığına bedelsiz tahsis kararı' çıkarttılar!265 izlenme
Emekli Albay Özeller'in tutukluluğunda yetki krizi: "Hayretle izliyoruz"15 izlenme
Reina katili, Altaylı’nın koğuş komşusu
Hataylı depremzededen Özgür Özel'e TOKİ Konutları için imzalatılan 'boş senet' feryadı: "Berbat işçilik, sıfır"
YSK açıkladı: Şu ana kadar yurt dışında kullanılan oy sayısı belli oldu
Mezarlıkta sapık var! İkbal'i mezarda bile rahat bırakmadılar