Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı 27 Şubat verilerine göre, 394 bin 263 test yapıldı.
Son 24 saatte, 49 bin 792 yeni vaka tespit edildi. Bugün 69 bin 845 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle 206 kişi hayatını kaybetti.
BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Vaka sayılarındaki düşüş trendi sonucunda, risk grubunda olup hastalığa yakalananların ve buna bağlı vefatların sayısı azalıyor. Dünya salgına karşı mücadeleyi artık aşıyla veriyor. Hatırlatma dozlarını hepimiz yaptırmalı, risk grubundaysak kendimizi iyi korumalıyız” dedi.
AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Manisa takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 26 Şubat verilerine göre, dün 421 bin 855 test yapılmıştı. Dün, 61 bin 764 vaka tespit edilirken, 221 kişi hayatını kaybetmiş ve 85 bin 552 kişi sağlığına kavuşmuştu.
Asgari ücrette dengeler altüst oldu: Patron işçi çıkarmayı masaya getirdi!34 izlenme
CHP’li Ceylan: Kaz Dağları’ndaki katliamın sponsoru Erdoğan292 izlenme
Sağlık Bakanı Koca verileri açıkladı: 30.438 yeni vaka tespit edildi, 31.413 kişi sağlığına kavuşurken, 236 kişi hayatını kaybetti!42 izlenme
Emekli maaşlarına kesinti şoku! Haberler emeklileri korkuttu…2253 izlenme
Osmanlı batarken ne yaptıysa, AKP de aynısını yapıyor !354 izlenme
Fedakârlık isteyen Erdoğan’a vatandaştan yanıt: "Yemeyelim mi? Aç mı duralım?"87 izlenme
Atatürkçü teğmenlere vebalı muamelesi yapıldı12 izlenme
Erdoğan’ın kritik ziyareti öncesinde ülke karıştı: Yanlış mesaj29 izlenme