Antalya'nın Döşemealtı Belediyesinin 70 milyon lira karşılığında hizmet aldığı firma, faiziyle 100 milyon liraya yaklaşan alacağını tahsil edemediğini öne sürerek icra dairesine başvurdu. Başvuruyu değerlendiren icra dairesi, alacaklı firmanın borcuna karşılık Döşemealtı Belediye Başkanlığı makamındaki eşyaların haczedilme talebini onayladı.
Döşemealtı Belediyesi'nin 31 Mart seçimlerinden önceki CHP'li yönetimi döneminde yapılan bir ihaleyi kazanan asfalt firması, belediyeden alacağı olan hak edişlerini tahsil edemeyince icra yoluyla haciz işlemi başlattı. Öğle saatlerinde belediye binasına gelen alacaklı firma avukatları Ersun Yıldız ve Bengisu Başak Okuyan Çura, beraberlerinde icra memurları ve polislerle CHP'li Belediye Başkanı Menderes Dal'ın makam odasına çıktı.
Belediye Başkanı Dal, belediye avukatları ve muhasebe yetkilileriyle görüşen alacaklı firma avukatları, borçların ödenmesi yönünde bir teminat alamayıp anlaşma yolu bulamayınca Dal’ın makam odasındaki eşyalar için haciz işlemi başlattı. Başkanlık makamında bulunan makam masası, makam koltuğu, oturma grupları, bir adet TV, avize, masaj koltuğu, dolaplar, komidinler tek tek kayıt altına alınarak haczedildi. Haczedilen mallar belediye otoparkında kurulan yük taşıma asansörü aracılığıyla indirilerek kamyonlara yüklenip adliye yediemin deposuna gönderildi. (Antalya/DHA)
Evrensel
Uzman isim Akdeniz depremi sonrası 5 ili tek tek saydı: "6-7 büyüklüğünde deprem üretebilir!"25 izlenme
İstanbul'da yoğun yağış ! Osmanbey'de mezarlık duvarı çöktü, 4 kişi göçük altından çıkarıldı !379 izlenme
SGK’ye diriler yetmedi, ölüye de borç çıkarttı!118 izlenme
AKP'li vekilin eski eşi Ünsal Ban tutuklandı! Sedat Peker'in iddiaları akıllara geldi17 izlenme
Belediye borçlarına seçim piyangosu!39 izlenme
Boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledilen Sinem Somun'un kardeşi: "Kardeşim 132 tane kadın cinayeti diye Instagram’da bir paylaşım yaptı. O adam 133 yazdı"27 izlenme
'Osmanlı torunu' Rukiye Bala Hodo gözünü İş Bankası'na dikti!237 izlenme
P&G'nin Kocaeli'deki fabrikasında çalışanları rehin alan saldırgan tutuklandı19 izlenme
Aselsen, Roketsan, Otokar müşterileri arasındaydı: Türkiye'nin 29 yıllık devi iflasın pençesinde
İBB'nin kaçak Suudi şirketi yıkmasına valilik kalkan oldu, yıkım böyle engellendi
Belediye Başkanı açıkladı: Küçükçekmece’de çöken binanın 2 katı kaçak çıktı
İBB'den öğrencilere bir müjde daha