Home
11 Mart 2023 ( 32 izlenme )
Reklamlar

Bakan Koca: "Randevusunu gelemeyeceği halde iptal etmeyenler, 15 gün randevu alamayacak" dedi.

Sağlık Bakan Koca: MHRS'de yapılan düzenleme ile hastane randevusu alan vatandaşlar, muayene ye gelmediğinde MHRS den iptal etmezlerse, 15 gün boyunca yeni bir randevu alamayacak" dedi.

Bakan Koca, MHRS de yeni uygulamaya geçen randevu sistemi ile ilgili olarak vatandaşlara bilgi verdi.

Bakan Koca: "MHRS'de yapılan düzenleme ile hastane randevusu alan vatandaşlar, muayene ye gelmediğinde MHRS den iptal etmezlerse, 15 gün boyunca yeni bir randevu alamayacak" dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Doktor Randevu Sistemi'nden (MHRS) de yapılan önemli değişiklikle ilgili bilgilendirme yaptı. Randevu saatinde muayene olmaya gelmeyenlere randevularını iptal etmezlerse ileriye dönük 15 gün boyunca tekrar yeni bir randevu verilmeyeceğinin altını çizen Koca Uygulamanın yürürlüğe girdiğini ve bugün itibariyle başladığını duyurdu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bahçeli'den TÜSİAD'a tepki! "Art niyetlisiniz" Bekir Bozdağ'dan talimat: Kuran kursu olmayan yer kalmayacak! 48 saat sonra yeniden hastaneye kaldırılan Murat Çalık'ın son durumu açıklandı Sayıştay raporundan yeni bir skandal daha! RTÜK ceza kesiyor ama ödeyen yok!