Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Togg fabrikasına ilişkin paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından Toggun üretildiği videoyu alıntılayıp "Togg fabrikası gerçekten çok etkileyici." ifadelerini kullanan Şimşek'e sosyal medyadan tepki yağdı. Kullanıcılar paylaşımın altına; "Halkın TOGG'un kapı kolunu bile alamadığı bir ülkenin Ekonomi Bakanı olduğunuzu hatırlatmak isterim, Togg ile uğraşacağınıza ekonomiyi düzeltseniz keşke" yorumlarında bulundular.

Şimşek, Togg'un üretildiği fabrikayla ilgili videoyu alıntılayıp şunları yazdı:
"Son 35 yılda dünyada birçok fabrika ziyaretinde bulundum. Gemlik’teki Togg fabrikası gerçekten çok etkileyici…"
Bakan Şimşek'in paylaşımının altına ise bir çok kullanıcıdan tepki verdi. Kullanıcılar en ucuz modeli 953 bin TL olan Togg arabaları için "Çoğu vatandaş alamıyor. Keşke her kesime hitap eden bir araç üretilseydi." yorumunda bulundu.






halktv.com.tr
Gençler CHP’nin yaptıklarını rulo eylemi ile öğrendi112 izlenme
Hafriyat döküm sahasında faciadan dönüldü! Toprak kayması ile birlikte 6 kamyon aşağı sürüklendi16 izlenme
Yandaşa 16 Milyar TL! Bütçeden en büyük pay AKP'li inşaat gruplarına86 izlenme
Özgür Özel Erdoğan'ın tarihi hatasını açıkladı! "Mertçe rekabet etmeye davet ediyoruz"14 izlenme
Kalben'in taşıdığı pankart geceye damgasını vurdu! Ayşenur Halil - İkbal Uzuner ve Minguzzi...18 izlenme
İstiklâl Marşı'nı okuyamadı 'Kusura bakmayın arkadaşlar, metin burada yok' dedi !6363 izlenme
Sedat Peker'den çok konuşulacak paylaşım: Başbakan adayı Meral Akşener!54 izlenme
İstanbul’un gizli kayyumu Erdoğan!1923 izlenme
Milli Piyango ihalesinde tek teklif Demirören ortaklığından
Özgür Özel'den tarihi tepki: "CHP milletin partisidir. Atanmış kayyumlar bu partiyi yönetemezler. CHP'yi AKP'nin butlan kolları yönetemez, yönettirmeyiz!"
Ekonomist Şeref Oğuz: "TÜİK nitelikli dolandırıcılık yaptı ve Türkiye’nin beka sorunudur"
CHP'li İnce'den şehit babasına: Çek elini demesi lazım