Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı kreşlerin kapatılacağına yönelik tepki çekecek açıklamalarda bulundu.
İktidara yakınlığı ile bilinen gazeteci Fuat Uğur, Bakan Tekin'in "Kimi belediyelerin kreşlerinde çocuklara LGBT propagandası ve eşcinselliği özendirici etkinlikler de yapılmakta" dediğini iddia etti.
TV100'de yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında Fuat Uğur'un eleştirilerin hedefinde olan Bakan Tekin'le yaptığı görüşmenin detayları paylaşıldı.

İşte Hacır'ın aktardığı o demeç:
"Fuat Uğur, yayından önce Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile görüştü ve bir demeç aldı. Şimdi o demeci ekrana taşıyacağız. Ancak, izin verirse önce bir paragrafını okuyarak başlamak istiyorum. Çünkü bu konu Türkiye’de çok tartışılacak gibi görünüyor.
Bu, Yusuf Tekin’in birebir mesajıdır, sevgili izleyiciler:
'Kimi belediyelerin kreşlerinde, kreş adı altında yasa dışı olarak sadece okul öncesi eğitim verilmekle kalınmıyor, aynı zamanda çocuklara LGBT propagandası yapılmakta ve eşcinselliği özendirici etkinlikler düzenlenmektedir. Bu durum bizim kırmızı çizgimizdir ve kesinlikle izin verilemez. Gereği yapılacak.'
Bu ifadeler Yusuf Tekin’in açıklamasıdır."
'AKP'li İşadamları 200 Milyar Dolar Kaçırdı'573 izlenme
Erdoğan, Milli irade ile araya böyle mesafe koydu!247 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ı kızdıracak video! 'Saraydaki tabloyla, Türkiye'deki gerçek arasında 180 derece fark var'72 izlenme
AKP'li kadın milletvekili, kadınların 3 çocuk doğurmasında ısrarcı16 izlenme
İstismarcı Yusuf Ziya Gümüşel için dua isteyen AKP'li yöneticiden yeni hamle29 izlenme
Seçil Erzan davasının mağduruna dolandırıcılık ve rüşvet soruşturması!28 izlenme
Ayşe Barım ilk kez anlattı: "Sektör bana sahip çıkmadı, burada bunun yasını da tutuyorum"9 izlenme
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor25 izlenme
Enflasyon rakamları açıklandEnflasyon rakamları açıklandı: TÜİK ile ENAG arasındaki fark iki kattan fazla!ı!
Sokak röportajında konuşan kadın: "Atatürk yaşamış olsaydı bu toplumu görseydi ‘Ben bunun için mi savaştım’ diyerek oturur ağlardı"
Karar Resmi Gazete'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan iki hükümlüyü affetti
Muhammed Yakut için kırmızı bülten talebi!