24 Ocak 2020'de 6.8 büyüklüğünde depremle sarsılan Elazığ'da 41 kişi hayatını kaybetmiş, 5 bina yerle bir olmuş, binlerce bina ise ağır hasarlı hale gelmişti. Kentte deprem konutları yapılmaya devam edilirken, Elazığ İl Özel İdaresi ile AKP Elazığ İl Yöneticisi Mustafa Tetik ortaklığında 2019 yılında kent merkezinde yapımına başlanan ve tartışmalara neden olan Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi projesinde AVM alanı bitirilerek açılışı yapıldı.

AÇILIŞI AKP’Lİ VEKİLLER YAPTI
Açılışa, Elazığ Vali Yardımcısı Abdulkerim Abbasoğlu, AKP Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Elazığ Belediye Başkanı AKP'li Şahin Şerifoğulları, AKP İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, MHP İl Başkanı Semih Işıkver, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, ETSO Başkanı Asilhan Arslan, Borsa Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, İl Müftüsü Selami Aydın katıldı.

BAKAN KURUM “DURDURULSUN” DEMİŞTİ
Geçtiğimiz mayıs ayında deprem konutlarını incelemek amacıyla Elazığ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yapımı süren 26 katlı inşaat çalışmasını incelemiş ve kat yüksekliğinin fazla olduğu gerekçesiyle inşaat çalışmasının durdurulması talimatını vermişti. Bakan Kurum’un talimatı sonrasında inşaat çalışması bir süreliğine durdurulmuştu. Firmanın, verilen kararı mahkemeye taşıması sonrasında ‘yürütmeyi durdurma kararı' aldığı ve inşaat çalışmalarına devam edilmişti.
Antalya’da kirli propaganda! CHP'den açıklama: Partimizin uzaktan yakından ilgisi yoktur132 izlenme
'Çok az kaldı' diyen İmamoğlu vaatlerini sıraladı: "Refahı, adaleti, ve bereketi yaşayacağız"12 izlenme
YSK’ya başvurdular: Bu kentte seçimler iptal olabilir!68 izlenme
AKP'li başkandan 1 milyarlık saray yavrusu15 izlenme
Mehmet Uçum'dan dikkat çeken 'geçiş süreci' çıkışı! Kayyım ve tutuklama yeniden mi değerlendirilecek?12 izlenme
Covid-19 tedbirlerini ihlali gerekçesiyle tutuklanan şahıslar serbest bırakıldı.31 izlenme
Kastamonu'da taşkın: Geçen sene hasar gören köprünün yerine yapılan yol da çöktü!34 izlenme
Yangınlarla ilgili açıklamaları tepki çeken bakana yanıt: "Vatandaşa küstahlık yapmayı bırak da cevap ver"23 izlenme
15 Temmuz Derneği soyuldu! Yaşamını yitirenlerin yakınları: "Yöneticiler lüks villalar aldı"
Meclis'te yeni dönem İsrail'le ticaret gerilimiyle başladı! "Filistin için sahte gözyaşları döktünüz. Ne zaman ambargo uyguladınız?"
Fatih Altaylı 'Cumhurbaşkanım izin versin İsrail'e gidip savaşırım' diyen Hakan Ural'ı tiye aldı: "Asker kaçağısın, edebinle susup otur"
Eczacılar Tandoğan mitingi öncesi konuştu: Doktor var, tanı var, reçete var, ilaç yok!