Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesinde Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 21 yıldır bakanlık verilmeyen Elazığ'a bakanlık sözünün ardından, AKP Elazığ milletvekili Erol Keleş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bakanlık isteyeceğini dile getirmiş ve dikkat çekici bir açıklamada bulunmuştu.
Yeni açıklanan bakan listesinde Elazığlı bir bakanın olmadığı görülürken bir önceki dönem Bingöl Milletvekili olarak görev yapan Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atandı.
‘MASAYI İKİYE BÖLERİM' DEMİŞTİ
14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında bir mahalle toplantısında vatandaşlara konuşan ve Elazığ'a bakanlık verilmesi için Cumhurbaşkanı’nın karşısına çıkacağını belirten AKP'li Erol Keleş, “Burada güçlü bir şekilde Cumhur İttifakı olarak 50 meclise gideceğiz. Ve ben söz veriyorum Cumhurbaşkanı’nın karşısına çıkacağım; başım dik alnım açık olarak, buraya bakanlığı isteyeceğim. Beni bilen bilir ben yeri geldiğinde masaya yumruğumu da koyarım, yumrukla da kalmam masayı ikiye de bölerim” ifadelerini kullanmıştı.

Masayı ikiye böleceğini iddia eden AKP’li Erol Keleş tebrik mesajı yayınladı
TEBRİK MESAJI PAYLAŞTI
Kabinenin açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan AKP’li Keleş, “Türkiye Yüzyılı'nın mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan'ın tensipleriyle yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinemiz ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Önceki kabinede görev yapan Bakanlarımıza bugüne kadar olan hizmetleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Sözcü
Aziz Sancar: 500 yıldır bilime katkımız olmadı, temel bilim yapmamız lazım120 izlenme
Küçük Kayra'nın annesiyle yaptığı duygulandıran konuşma: "Mustafa Kemal kalbimizde, onu çok seviyoruz biz"51 izlenme
Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu açıklaması: "Cesedimi çiğnemeniz lazım!"39 izlenme
Beyoğlu Belediyesi AKP'den CHP'ye geçince Mutfak Sanatları Akademisi'nin malzemeleri geri alındı50 izlenme
Olay yaratan arabalar bakın ne oluyor?127 izlenme
İyi uykular Türkiye: Devlete ait hazine arazileri vatandaş uyurken satıldı!42 izlenme
5 yıl önce kapatılan tesise müdür atandı!298 izlenme
İcra dosyaları 22 milyonu aştı!59 izlenme
Sedat Peker'den Süleyman Soylu'ya çok ağır sözler! "O şerefli makamdan ayrıldığında..."
Erdoğan'ın "uçan sarayı"nı açıklayan vekil: Hediye değil satın alındı
Levent Gültekin'in 'Alevi' yazısı istifa getirdi: "Bu mezhepçi fanatiğin..."
İzmirli kadınlar ayakta ! AKP'nin skandal önergesini 'AKP'den hesabı kadınlar soracak' diyerek protesto ettiler !