Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, ayçiçek yağı gibi temel gıda ürünlerinde yeterli stok bulunmadığı iddialarına ilişkin paylaşım yaptı.
Bakan Kirişci "Ayçiçek yağı gibi temel gıda ürünlerinde yeterli stok bulunmadığı yönünde paylaşılan bilgiler doğru değildir. Gerekli tedbirler alınmıştır. Ülkemizin yeterli miktarda ayçiçek yağı stoku bulunmaktadır. Asılsız iddialara itibar etmeyin. Endişe edilecek bir durum söz konusu değildir" dedi.


'Suriyeliler sınavsız doktor oluyor'50 izlenme
Gazeteci Fatih Portakal paylaştı! İş makineleri çalışıyor, Bodrum'da yanan alanlar imara mı açılıyor?96 izlenme
Kömürde ton dönemi bitti, çuval dönemi başladı: 425 TL’den 5 bin TL’ye çıktı!56 izlenme
Süleyman Soylu'ya vatandaşlardan tepki: Biz niye görmedik?195 izlenme
'Domuz' polemiğinde yeni perde: Fatih Altaylı, Hilal Kaplan'ı yerin dibine soktu!60 izlenme
'Mobil vaiz ile irşat ekibi' dönemi başlıyor136 izlenme
Trabzon’da yeşilin zirvesine Organize Sanayi Bölgesi kurulacak!212 izlenme
Üretim durdurulmuştu! Merter'deki ünlü fabrika bakın kime ne kadara satıldı!192 izlenme
Emekliler Kadıköy'de "seçim sandığı" kurdu: "Bu kadar eziyete, zulme, adaletsizliğe sessiz kalamayız. Yönetemiyorsanız yönetecekler gelsin"
Kredi Çekmeyi Düşünenler Dikkat! Kredi ve Mevduat Faizlerinde Tarihi Artış!
İsraf sergisi bitti: İBB'de ihale 'yabancıya' gitmedi!
12 gün arayla öldürülmüştü, bomba iddia geldi: Halil Falyalı ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu ortak çıktı!