Anasayfa1
10 Kasım 2025 ( 7 izlenme )
Reklamlar

Balıkesir bir kez daha sallandı! İstanbul’da da hissedildi


Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 01.06'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre iller ve İstanbul’da da hissedildi.


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) verilerine göre, saat 01.06’da merkez üssü Balıkesir'in Sındırgı ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin 11.01 kilometre derinliğindeki sarsıntı, kısa süreli tedirginliğe neden oldu.

İstanbul, İzmir, Bursa ve çevre illerden de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İYİ Parti'de istifa dalgası: Ece Güner istifa etti Bahçe işleri için memlekete döndü, 18 kişiye corona bulaştırdı! Türk Hava Kurumunun Laleli'deki en değerli mülkü Türkiye Varlık Fonuna geçiyor! Eski yöneticiler: “Varlık Fonu' oteli Katarlılara mı satacak?” Gri pasaport davasında tutuklu olan Ersin Kilit’in avukatı: "AKP’yle bağlantılı olan herkes tahliye edildi"